כללי צריך עזרה דחוף בהמרת תמונות

• פותח הנושא ag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה קבצי raw ואני צריך דחוף להמירם לjpeg.

יש פה מישהו שמוכן לעזור לי ולעשות לי את זה מהרגע להרגע?

(או שיגיד לי איך עושים זאת...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1541266:
יש לי כמה קבצי raw ואני צריך דחוף להמירם לjpeg.

יש פה מישהו שמוכן לעזור לי ולעשות לי את זה מהרגע להרגע?

(או שיגיד לי איך עושים זאת...)

אפשר לנסות בפורמט פקטורי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני קופץ על האשכול
יש לי כ50 קבצים עם סיומת NET, (שזה סוג של raw - כך הבנתי).
כשאני פותח אותם רגיל דרך ברידג', זה נפתח עם הרבה "רעש", יש פה מישהו שמתמחה בתמונות וצילום שיכול לבדוק לי קובץ לדוג'?

• הוסף לסימניות
קבצי RAW אפשר לפתוח ב Camera raw דרך הברידג' ולשמור בבת אחת לגייפג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1541468:
אני קופץ על האשכול
כשאני פותח אותם רגיל דרך ברידג', זה נפתח עם הרבה "רעש", יש פה מישהו שמתמחה בתמונות וצילום שיכול לבדוק לי קובץ לדוג'?

צלם העביר לי תמונות מאירוע, 50 מתוכם - בקובץ NEF, כשאני פותח דרך Camera raw דרך הברידג' הוא נפתח עם הרבה "רעש".

יש מצב שצריך לשנות משהו בהגדרות?
כי לא יתכן שתמונות שצולמו יחד, לא זהות באיכותן, להיפך - קבצי RAW אמורים להיות הכי איכותיים, אני טועה?

יש פה מישהו שמכיר היטב את הנושא ואוכל לשלוח לו את שני הקבצים?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה