צריך עזרה דחוף

• הוסף לסימניות
ניסיתי במחשב החדש שלי לצייר בפטושופ אבל לא יוצא לי קוים גמישים ונורמלים אלא כמו מין מדרגות,
וכן המברשות השונות כולם יוצאות אותו דבר -כמו גוש שחור וגס
יש למישהו פיתרון?

• הוסף לסימניות
לשחק הרבה בהגדרות של המברשות.
חלון קטן עם ציור של מברשות בכלי.
(אין לי זמן עכשיו, מקווה שיהיה מישהו חברמן להסביר לך)

• הוסף לסימניות
אני מציע להתקין את העט שוב . אם לא יעבוד, כדאי לבקש דרייבר מעודכן.

• הוסף לסימניות
כדאי לבקש דרייבר מעודכן
מה הכוונה איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתן858585;1471106:
כדאי לבקש דרייבר מעודכן
מה הכוונה איך עושים זאת?

לדוגמא, אם קנית מאריג'נט את הלוח, תתקשר מחר ותבקש דרייבר מעודכן.
אם לא, תפנה ישירות לוואקום דרך האתר שלהם.
או שתבקש כאן דריבר שמתאים באופן ספציפי למחשב או ללוח שלך ואולי יהיה למישהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתן858585;1471020:
ניסיתי במחשב החדש שלי לצייר בפטושופ אבל לא יוצא לי קוים גמישים ונורמלים אלא כמו מין מדרגות,
וכן המברשות השונות כולם יוצאות אותו דבר -כמו גוש שחור וגס
יש למישהו פיתרון?

לא מבין בציור, אבל פעם בטעות פתחתי דף בגודל איזה 10 פיקסל וזו הייתה התוצאה...
אז ראשית בדוק את הרזולוציה של הדף ברירת מחדל שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה