כללי צריך תמונה, מישהו גובה כסף (עדיף הומריסטי)

• פותח הנושא תג
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה מראש

• הוסף לסימניות
קבצן או שנורר? לא ברור מה אתה מצפה, תפרט יותר
גב, פנים, גוף שלם, רק ידים, מדבר עם אנשים, עומד לבד וכו'

• הוסף לסימניות
קבצן (שיהא ניכר) עומד ומבקש כסף

• הוסף לסימניות
זה טוב לך?

אם כן תגיד לי ואני יעלה את התמונה באיכות מירבית

קבצים מצורפים

• IMG_7507 (Small).jpg
    KB 56.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אם זה קבצן אז תן לי שנורר...

• הוסף לסימניות
מה לעשות שאדם שהגיע למשלוח יד זה לא מצחיק...

• הוסף לסימניות
לשם שינוי: חלוקת כספים בגאולה!!!

בבקשה:

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 55.4 · צפיות: 22
  • 2.JPG
    KB 51.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
וזהו הגביר בכבודו ובעצמו יושב בתוך המונית ומחלק לעוברים ושבים סך 50 ש"ח לכל אחד.

אם אני לא טועה זה היה בערב פסח בשנה שעברה.

בבקשה:

קבצים מצורפים

• 3.JPG
    KB 37.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בהמשך להנ"ל....

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 98.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מנדלי, זה עיבוד בפוטושופ, לא תמונה אמיתית????!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה