כללי צריך תמונות של שעון ושלט שכתוב בו "פתוח" כמו בכניסה לחנויות

• הוסף לסימניות
תודה.

סליחה במי שפגעתי בכל עניין הפרסום.

• הוסף לסימניות
מחפש בדחיפות... כל מה שקשור לסוכות: סוכה, קישוטים, מה שמזכיר את חג סוכות וכו'... גם ספרי תורה, סידורים..

• הוסף לסימניות
יכולים למצוא ולהעלות לכאן? תודה

• הוסף לסימניות
כמו זה, אבל בתמונה או אפילו דומה לאמיתי

קבצים מצורפים

• פתוח.PNG
    KB 18.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש לא בעיה ליצור לבד!

• הוסף לסימניות
אני רוצה שיראה אמיתי!

• הוסף לסימניות
אני צריך גם תמונות של שעון קיר

• הוסף לסימניות
שעון

קבצים מצורפים

• CLOCK2.JPG
    KB 39.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תמונה של שלט "פתוח" - דחוף לי....

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי אצלי
רשום עליו סגור אבל אולי תוכל להחליף את המילה,
בהצלחה

קבצים מצורפים

• shutterstock_68448487.zip
    9.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
שיראה בסגנון המרקם של לוחית זיהוי שיראה כאילו על מתכת

• הוסף לסימניות
שלט שנראה בסגנון הזה

--

קבצים מצורפים

• Northwest_Territories_License_Plate.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עדיף תמונה אם יש, או שאם כן מישהו יכול ליצור אבל שיראה דומה לדוגמה שהבאתי (כמו מתכת של לוחית זיהוי) תודה - יש מישהו מקצועי כאן שיכול לעשות את זה ללא תשלום? תודה.

• הוסף לסימניות
אני מוכנה,
בתשלום כמובן.

• הוסף לסימניות
אני מעדיף ללא תשלום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה