עזרה צריכה את הראש היצירתי שלכם....

• הוסף לסימניות
מחפשת שם מקורי לארגון שמאגד תחתיו נשים של קבוצת קהילות ועושה להם ימי גיבוש ופעילות
יש לכם משהו מעניין בשבילי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
בקהל עם,
כולנו,
במקהלה אחת,
מאוחדת מיוחדת
??...

• הוסף לסימניות
מחפשת שם מקורי לארגון שמאגד תחתיו נשים של קבוצת קהילות ועושה להם ימי גיבוש ופעילות
יש לכם משהו מעניין בשבילי?
תודה רבה!!
רוצה לתת קצת יותר כיוון? על מה מדובר?
יהיה יותר קל להביא משהו שקשור ספציפית...

• הוסף לסימניות
רוצה לתת קצת יותר כיוון? על מה מדובר?
יהיה יותר קל להביא משהו שקשור ספציפית...
יש לנו ארגון שנותן מענה לאברכים ולבחורי ישיבות, הוא מאגד תחתיו משהו כמו 8 קהילות
אנחנו רוצים כרגע לפנות גם לציבור הנשים ולאחד אותן ע"י פעילויות מגוונות (הרצאות, הופעות, טיולים וכדו')
אני מחפשת שם יפה ומקורי ספציפית לנשים בנוסף לשם של הארגון כי חשוב לי לייחד אותו בפני עצמו

• הוסף לסימניות
אולי במקהלות או בצוותא, אני ואת וכולנו יחד
בקהל עם,
כולנו,
במקהלה אחת,
מאוחדת מיוחדת
??...
אשת חבר
בשבילך
אליפות!!! תודה רבה!!!

סתם הערה, הייתי הולכת על אותם צבעים ואותו גופן כדי שיראו שזה תחת אותו ארגון.
כמובן. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה