צריכה את חוות דעתכם מה יותר עדיף - עדשות

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת D600 קנון
אני צריכה את העדשה בעיקר לצילומי חוץ (ומזון ומקרו - אם יש חיה כזו שמכילה כ"כ הרבה :eek: )
אני מתלבטת בין כל מיני עדשות שהציעו לי ובמיוחד בין 1.8 85 או 70-200

יש כאן צלמים\ות שמבינים בעדשות האלו ויוכלו לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
כדאי שתגדירי לעצמך קודם כל תקציב
כי ה70-200 יכולה לעלות פי 5 מה85

• הוסף לסימניות
אני יודעת שההבדל במחירים גבוה, אבל יהיה שווה לי להוציא סכום כזה אם אני יודעת שזה שווה את זה

• הוסף לסימניות
על מזון ומאקרו אין כ"כ צורך ב 70-200
לדעתי כדאי לך לצילומי חוץ 85
ומאקרו אמיתי יש של טוקינה 100 ממ מאד מוצלח

• הוסף לסימניות
תקחי בחשבון שב85 בשביל לקבל את כל הגוף את צריכה לעמוד מאד רחוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;2196647:
ומאקרו אמיתי יש של טוקינה 100 ממ מאד מוצלח

יש לך דוג' של תמונות מהעדשה הזו?

נכתב ע"י דינה גלובינ;2196654:
תקחי בחשבון שב85 בשביל לקבל את כל הגוף את צריכה לעמוד מאד רחוק
זה בעיקר ההתלבטות שהיא עדשה קבועה

• הוסף לסימניות
ה70-200 מעולה לחוץ.
אבל כבדה כדאי אם מייצב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדסה ו;2196707:
ה70-200 מעולה לחוץ.
אבל כבדה כדאי אם מייצב.

מה עוזר המייצב? הוא גורם שהתמונה תהיה בלי רעש בעקבות תזוזה? עוזר בתנוחה של החזקת המצלמה?

• הוסף לסימניות
למזון ומאקרו נדרשת עדשה עם יכולת פוקוס מינימלי שקטן יותר ממה שיש ל-85 וה-70-200. איתן המינימום הוא יותר מ80 ס"מ.
לצילומי חוץ אין ספק שה-70-200 2.8 תתן תוצאה טובה ובעיקר נוחה יותר אבל המחיר והמשקל בהתאם.

יש את ה-100 מאקרו או ה-180 היקרה, שתתן כיסוי גם לתחום המאקרו וגם בוקה יפה בצילום חוץ

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!
איך העדשה של ה70-200 עובדת בלי מייצב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אגוזי;2204285:
תודה למגיבים!
איך העדשה של ה70-200 עובדת בלי מייצב?

יש לי אותה צמצם 4 כי ה 2.8 ממש כבדה.
בצילומי חוץ אני מרגישה שיש רעידות לפעמים והפוקוס בורח מהר.
אם את את ממש רוצה להשקיע אז כדאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה