sol key
אבא תודה❤️
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
•
- הוסף לסימניות
שלום לכולן
רציתי לשתף אתכן במיזם חדש וענק!
הוקם לאחרונה מיזם בשם כתר מלוכה
כל יום מקבלים קבלה יומית ויחד מתחזקים לרפואת כל החולים והחולות
המיזם הזה מאוד נגע לליבי ואף אני הצטרפתי לפועלות בשטח
הוקם קו לילדות , נשים, ונערות אשר כל יום מאזינות וממליכות יחד את ה' יתברך ומעניקות לו כתר מלוכה
בקו הזה מאזינות אלפי ילדות נשים ונערות מרחבי הארץ והעולם
כשחשבתי לעצמי כמה זה מועיל כי אנו הבנות לא יכולות ללמוד משניות או גמרא
וזה אפילו לא דורש זמן וזה כל כך מחזק ונותן כוח בצורה נכונה ונפלאה בשמירת כללי הצניעות בשמחה..
לצורך הרחבת הפעילות בבתי הספר אנו מחפשות גרפיקאית אלופה לעבודה גרפיקאית קטנה ולעיצוב לוגו
כל עזרה תתקבל בברכה ובעזרת ה' בזכות הזכות הזאת מאות ואלפי בנות יזכו לקרב לנו עוד קצת את הגאולה
תזכנה למצוות!
מדובר על המיזם הנ'''ל
www.prog.co.il
רציתי לשתף אתכן במיזם חדש וענק!
הוקם לאחרונה מיזם בשם כתר מלוכה
כל יום מקבלים קבלה יומית ויחד מתחזקים לרפואת כל החולים והחולות
המיזם הזה מאוד נגע לליבי ואף אני הצטרפתי לפועלות בשטח
הוקם קו לילדות , נשים, ונערות אשר כל יום מאזינות וממליכות יחד את ה' יתברך ומעניקות לו כתר מלוכה
בקו הזה מאזינות אלפי ילדות נשים ונערות מרחבי הארץ והעולם
כשחשבתי לעצמי כמה זה מועיל כי אנו הבנות לא יכולות ללמוד משניות או גמרא
וזה אפילו לא דורש זמן וזה כל כך מחזק ונותן כוח בצורה נכונה ונפלאה בשמירת כללי הצניעות בשמחה..
לצורך הרחבת הפעילות בבתי הספר אנו מחפשות גרפיקאית אלופה לעבודה גרפיקאית קטנה ולעיצוב לוגו
כל עזרה תתקבל בברכה ובעזרת ה' בזכות הזכות הזאת מאות ואלפי בנות יזכו לקרב לנו עוד קצת את הגאולה
תזכנה למצוות!
מדובר על המיזם הנ'''ל
מידע שימושי - חייבת לשתף - המיזם לנשים ובנות - שישנה לנו את החיים!
האמת? שבעתי מכל מיני סיסמאות מליציות למיניהן. רובן בסגנון הכותרת הנ"ל... מאמינה שגם אתן. הפעם זה אחרת! דמיינה מציאות שונה לחלוטין! עולם מושלם שלא ראיתן! בחסדי' ד' היתה לי הזכות להיות שותפה למיזם נדיר! מיזם יחודי שהולך להביא מהפך בעם ישראל!!! הוגת הרעיון הכביר הזה, היא הניקית היקרה והמסורה...
www.prog.co.il
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים