כללי צריכה את עזרתכם - פונטים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לסגור חבילה מהפונטים האלו, בפונטייפ .
לא יודעת מה לבחור.. אשמח לשמוע במה השתמשתם ונראה טוב (אין לי זמן לעבור אחד אחד ולבדוק ואני כבר רוצה לסיים עם זה)

אבן בזלת
אטרקציה
אייפל
אלגברה
אלף קומיקס
אלקרובוטיקה
אפרסק
אקסליבריס
ארטילריה
ארציישראלי
דבש
החוצבים
וילנא מסורה
חלמיש
חקיקה
יודאירה
ליטוף
מייפל
משט
נויבירט פלאות
ניולטר
נצח
סברס
סקופ
עטרה
עלה
פילפילון
פלפל חריף
פלרון אופיר
פלרון מאירי
צייניק
קריקטורה
רגב דן
רגב בהבה
שיפנוק
שמפניה
תלפיות

כל השאר (ממה שרלוונטי עד שהזמנתי את החבילה) יש לי או ממש לא נראה לי..

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אבן בזלת על שלל משקליו מוצלח ושימושי מאד כמעט לכל דבר
וילנא מסורה טוב בעיקר לספרי קודש או לעיצוב דברים בסגנון הזה
ליטוף מומלץ
ניולטר ונצח פופולריים
סברס שימושי עם מגבלה של משקלים
שמפניה לטעמי שימושי

לא לוקח אחריות על שום המלצה, כתבתי את טעמי האישי בלבד

• הוסף לסימניות
אייפל - מעולה
אפרסק - כתב יד הכי טוב שאני מכיר
ארצישאלי - פונט טוב למטרות ספציפיות
נצח - פונט חובה
סקופ - מיוחד לכותרות
עטרה - מתאים מאוד לסגנון חסידי
אלף קומיקס - כשמו כן הוא
רגב דן - שילוב של עברי ולועזי מוצלח
שמפניה - פונט עשיר להזמנות וכדומה

בקיצור, מה לא...

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאד
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה