כללי צריכה את עזרתכם

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
יש לי שאלה לגבי תמחור עבודה:
שנה שעברה עשיתי לגננת ספר ובו סיפור על ילדות הגן בכל עמוד יש תמונה וכיתוב
השנה היא רוצה את אותו העיצוב עם שינוי תמונות ומלל
מה אתם אומרים איך אני מתמחרת לה את זה?
האם לקחת משהו על העיצוב שכבר נעשה או רק על שינוי התמונה והמלל?
מחכה לעזרתכם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לוקחים קצת כסף. שירות ללקוח.
ואם מתחילים לשגע הלוך וחזור עם תיקונים, נותנים מחיר בשמים. שיירגעו.

• הוסף לסימניות
אם העיצוב לא משתנה - לפי שעה.

ואם שואלים אותך כמה שעות יקח לך, אז תשער ותאמר לה את השעות + עוד 4-5 שעות - ליתר בטחון....
וכך - גם אם יקח לך פחות ממה שאמרת - הם יתלהבו ויתרגשו .......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1478610:
לוקחים קצת כסף. שירות ללקוח.
ואם מתחילים לשגע הלוך וחזור עם תיקונים, נותנים מחיר בשמים. שיירגעו.
זה נשמע כמו עבודה בהתנדבות אם אני אמורה לקחת קצת כסף לא????
אני בעצם צריכה להחליף את כל התמונות והכיתובים מה שנשאר שם זה רק העיצוב הבסיסי של הספר

• הוסף לסימניות
בהתחלה, זה היה נשמע כמו חשיבה לטווח רחוק.
(שינוי טקסטים על כמה תמונות, זה עבודה של דקות ספורות)

נכתב ע"י TK;1478685:
זה נשמע כמו עבודה בהתנדבות אם אני אמורה לקחת קצת כסף לא????
אני בעצם צריכה להחליף את כל התמונות והכיתובים מה שנשאר שם זה רק העיצוב הבסיסי של הספר

עכשיו אני מבין שזה אותה עבודה כמו בשנה שעברה, רק הרעיון מוגמר.
אז ברור שהמחיר צריך להיות כמעט כמו בשנה שעברה. ואולי אותו מחיר.
(המדד עלה. פיחות השקל)

• הוסף לסימניות
לדעתי פחות או יותר אותו מחיר,
תורידי מה שנראה לך שווה העיצוב עצמו.
אבל יש לך עבודה על זה.. ברור שלגבות בהתאם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתם לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה