צריכה בבקשה ייעוץ האם לשנות את צבע השולחן...

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי ספריית ויטרינה קטנה לסלון בצבע וונגה ועוד ספרייה קטנה לבנה.. וספה בצבע וונגה וכסאות סלון בצבע וונגה הריפוד מוחלף עדיין אין החלטה לגביי הצבע, ריצוף בגוןן אפרפר לבן
עכשיו לגבי השולחן, קבלתי לפני זמן שולחן איכותי יקר ומהמם נפתח לענק בצבע לבן ואלון טבעי.. צבע דומה לתמונה המצורפת רק ללא הכסאות,
אני כבר הרבה זמן בדילמה, מרגישה שהצבע אלון לא מתאים לגווני הסלון על אף שהוא יפה.. הוא נותן לי הרגשה קצת של דלפק במטבח.. מה עוד שהוא אינו מתאים לכסאות..
צריכה המלצה האם לצבוע את הפלטה בלבן או אולי בוונגה? או אולי להשאיר את האלון אבל רק לתת עוד נגיעות מהצבע בסלון? ומה לעשות עם הכסאות? חבל לי לקנות כרגע חדש...
אשמח לעיצה...
תודה provance_kafri1.jpg

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך לצלם את המדוברים, די קשה ככה להבין ולדמיין...
בגדול,
אם הצבעים השולטים הם ונגה ולבן, אז אלון, כפריט בודד, יכול אכן להיראות קצת תקוע... אלא אם כן את משלבת עוד אלמנטים בגוון העץ הזה.
והייתי מחליפה/צובעת את השולחן בוונגה.

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך לצלם את המדוברים, די קשה ככה להבין ולדמיין...
בגדול,
אם הצבעים השולטים הם ונגה ולבן, אז אלון, כפריט בודד, יכול אכן להיראות קצת תקוע... אלא אם כן את משלבת עוד אלמנטים בגוון העץ הזה.
והייתי מחליפה/צובעת את השולחן בוונגה.
את חושבת שכדאי לי לצבוע את הפלטה למעלה בוונגה?
גם אני חשבתי על זה רק היה נראה לי בזבוז על האלון היפה וגם וונגה קצת מקטין את המרחב.. לבן לא עדיף??

• הוסף לסימניות
את חושבת שכדאי לי לצבוע את הפלטה למעלה בוונגה?
גם אני חשבתי על זה רק היה נראה לי בזבוז על האלון היפה וגם וונגה קצת מקטין את המרחב.. לבן לא עדיף??
בסיס השולחן, הרגליים, לבן? או אלון?
קודם כל, לבן זה גם עניין פרקטי...
ואם הבסיס לבן, פלטה שחורה מעל תעשה את השולחן הרבה יותר וואו!
השחור יבליט את הלבן והלבן את השחור!
וזה יתאים לך לכסאות השחורים.

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
בסיס השולחן, הרגליים, לבן? או אלון?
קודם כל, לבן זה גם עניין פרקטי...
ואם הבסיס לבן, פלטה שחורה מעל תעשה את השולחן הרבה יותר וואו!
השחור יבליט את הלבן והלבן את השחור!
וזה יתאים לך לכסאות השחורים.
הבסיס לבן.
תודה רבה רבה...
השבוע צובעת בעז"ה!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה