עזרה צריכה בדחיפות מנקה טובה באופן קבוע בבני ברק

• הוסף לסימניות
הגעתי למסקנה שאני חייבת מנקה קבועה.
אין לי מושג איך מתחילים בכלל לברר על מישהי טובה.
כמה עולה כזה דבר בכלל?
ואיך מנהלים אותה כדי להפיק את המיטב?
ואם אתן מכירות מישהי טובה אשמח מאוד להמלצות
במייל bigdeiteomim בג'ימייל
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
אין מנקות פנויות בבני ברק?
אני על סף יאוש
חודש וחצי אחרי לידה של תאומים ולא מסוגלת לראות איך הבית שלי נראה
וזה עוד לפני שמתחילה לחשוב על פסח ...

• הוסף לסימניות
קודם כל הרבה מזל טוב, נחת ומלא כח!!!
בתקופה הזאת די קשה להשיג עוזרות כי גם אנשים שלא לוקחים עוזרת במהלך השנה, לפני פסח המצב שונה...
עם זאת, אל תתייאשי. בעז’’ה תמצאי.
תשאלי אנשים שגרים באזור שלך, לפעמים יש עוזרות שמעדיפות להגיע לאותו אזור.
יש גם כאלה שמתווכות עוזרות, אבל אני לא יודעת לתת לך שם של מישהי כזאת...
בהצלחה ענקית!

• הוסף לסימניות
אולי תנסי בכיוון של בחורת סמינר?
למשל, בסמינר אור החיים מקובל מאד לעשות עבודות משק בית.
אם את מעונינת,
תשלחי לי מייל ל control0719 בג'מייל.
אתן לך מספר טלפון של בחורה משם שתוכל לתווך לך חברה שלה.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי בכיוון של בחורת סמינר?
למשל, בסמינר אור החיים מקובל מאד לעשות עבודות משק בית.
הן לא מנקות מי יודע מה...
לא מתקרב לאוקראיניות/ מולדוביות- רק שאותן ממש קשה להשיג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה