אין לי מושג איך עושים את זהלמה לא לעשות המרה לדיסק רגיל?
אני עשיתי את זה לפני כמה שנים טובות ולקחו לי הרבה פחות, כנראה המחירים השתנו.אין לי מושג איך עושים את זה
אלא במקום מקצועי שרוצים 50 ש"ח לקלטת ויש לי הרבה
יש לך מושג מי זה החנות הזו??אני עשיתי את זה לפני כמה שנים טובות ולקחו לי הרבה פחות, כנראה המחירים השתנו.
יש מישהו בבני ברק, אברך או משהו בסגנון באזור רחוב הרב שך אאל''ט הוא לוקח פחות ואולי לכמה קלטות יחד הוא יעשה מחיר.
מלבד זה בכ''א אין לי רעיון אחר..
בהצלחה!
אני לא זוכרת את השם שלהם, רק יודעת שהם היו ברחוב רבי עקיבא- גן ורשא וכמדומני עברו אח''כ להרב שך.ה
יש לך מושג מי זה החנות הזו??
י-םאיזה עיר??
שלום וברכה! אני מחפש מופעים ישנים של פעם בוידאו. דברים נדירים שלא יצאו לאור.יש לי כמה קלטות וידאו ישנות ( נקראות מיני dv )
אני צריכה להעביר חומר למחשב, למשהוא יש מסרטה שניתן להכניס בה קלטות כאלו ואוכל להשאיל ולהעביר את החומר?
או רעיון אחר איך ניתן להציל את החומר שממש חשוב לי?
תודה רבה
מצרפת תמונה של קלטת לדוגמאצפה בקובץ המצורף 1228270צפה בקובץ המצורף 1228270
שלום וברכה! אני מחפש מופעים ישנים של פעם בוידאו. דברים נדירים שלא יצאו לאור.
יש לך במקרה כאלו בקלטות וידאו? אני אשמח לשלם על חומר טוב מפעם. תודה!
תודה רבה!זה היה חומר אישי משפחתי לא רלוונטי למה שאתה מחפש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים