Yerushalmit
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יעזור לי מאוד מאוד
בתודה מראש
בתודה מראש
קרן הוכנשטיין.יעזור לי מאוד מאוד
יש גמח בדיוק 4000 שקל בבית הכנסת דושנסקי.יעזור לי מאוד מאוד
בתודה מראש
את יכולה לעשות כרטיס אשראי של המשביר לצרכן
יש כרטיס של יש ושל שופרסל שהוא שנה בחינם, ומקבלים 5000 שקל הלוואה ללא ריבית. [או 180 ש''ח לרכישות] וגם שם ניתן לבטל בכל רגע.הכרטיס ללא עלות לחצי השנה הראשונה
@רחל ז.יש לי הצעה מוזרה אבל אולי יתאים לך
את יכולה לעשות כרטיס אשראי של המשביר לצרכן ובתמורה לקבל 125 ש"ח מתנה לקניות במשביר או הלואה ללא שום ריבית של 5000 ש"ח ב-12 תשלומים
הכרטיס ללא עלות לחצי השנה הראשונה (אח"כ העלות משתנה לפי גובה השימוש בכרטיס).
הנציג שלהם אמר לי מפורש שאפשר לבטל את הכרטיס אחרי חודש אם לא מעונינים בו
את לא צריכה ערבים ולא שום דבר (רק שהבנק שלך יאשר את זה)
בעיקרון תגיעי למשביר, יש שם נציג שמתחנן אליך ממש
אבל אפשר גם דרך האתר של כאל, לא ניסיתי
לפי איך שזה נראה באתר האופציה הזאת כבר לא קיימת בכרטיס הזה אלא רק מתנת הצטרפות של 125 לקניות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //