כללי צריכה דחוף! דפוס מהיר, איכותי וזול לחוברת פשוטה- - - -

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש המלצות?
תודה

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק בירושלים (רח' ירמיהו)

• הוסף לסימניות
דפוס רימון בבני ברק.
כבר עשינו שם כמה וכמה עבודות.
מרוצים מאד מהשירות ומהתוצר. וגם מהמחיר.

• הוסף לסימניות
אני באופקים, מוזמנת!!

מצחיקה, לא אמרת איפה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1756662:
אני באופקים, מוזמנת!!

מצחיקה, לא אמרת איפה!!

יש שליחים בארצנו הקדושה.......
(:
אני מביתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גרפיקים. מוזמנים בשמחה!
לא בעלת, עובדת ב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;1756664:
יש שליחים בארצנו הקדושה.......
(:
אני מביתר.

מתחילים מהאיזור, ומרחיבים את החיפוש בהתאם לצורך,
את מחפשת דפוס זול, כשהובלה מקפיצה את המחיר בלי חשבון.....

• הוסף לסימניות
האם יש בית דפוס בירושלים שמתעסק עם עבודות כאלו במהירות ובזול?
בלי לוותר על האיכות!
(כריכה בחום צבעונית +למינציה, תוכן שחור לבן)

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עכשיו שמעתי שאלה.
בבית שמש, דפוס תמר. עד שאת מתקשרת לברר אם ראו את המייל שלך, אומרים לך בואי לקחת את הספרים.
מייל: 0571010 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
גרפצ'יק. זריזים ומקצועיים וגם המחירים סבירים לגמרי
ירמיהו 46 ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1756924:
עכשיו שמעתי שאלה.
בבית שמש, דפוס תמר. עד שאת מתקשרת לברר אם ראו את המייל שלך, אומרים לך בואי לקחת את הספרים.
מייל: 0571010 בג'ימייל.

דפוס תמר הוא דפוס זול מאוד, והוא עושה עבודה טובה ויפה!
אבל אם אתם שולחים קובץ, כדאי כן לדאוג שהוא ידפיס אותו מהר, כי יש עכשיו עומס בדפוסים, ולא רק עכשיו.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה