כללי צריכה המלצה למחשב נייד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

אני מחפשת לקנות מחשב נייד, אני עוסקת בעיצוב, עריכת וידאו, הדמיות תלת מימד.

תודה.

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני חיפשתי
והמליצו לי על dell

תבדקי טוב

קבצים מצורפים

• מחשב נייד _15.6 Dell Inspiron 5579 i5-8250U - אייבורי מחשבים וסלולר.pdf
    KB 288 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
האמת שגם אני חיפשתי
והמליצו לי על dell

תבדקי טוב

לא הבנתי
מה הכוונה המליצו על דל, אז מה???
הכל לפי המפרט! לא קשור איזה חברה, כל חברה זה אותם חלקים, רק חברה שונה, שימו לב.

לנידוננו, מה התקציב שלכם? אנסה לעזור...

• הוסף לסימניות
ולגבי המחשב המוצע כאן ישנו מחשב פחות ממנו במחיר
מעבד יותר טוב (i7 8750) מאשר כאן (רק i5 8250)
כרטיס מסך Geforce mx930 מה שכאן זה של אינטל המובנה ותו לא
אותו זכרון RAM
אותו שטח דיסק (256 SSD)
אותו גודל מסך ורזולוציה

אם את צריכה את זה בשביל תלת מימד, אז קחי בחשבון שהמחשב יצטרך כרטיס מסך נורמלי...

יש אותו בשתי גרסאות, עם ווינדוס ובלי... הבדל של כמה מאות...
אני אישית קניתי אותו ומאוד נהנה ממנו...

הנה הקישורים:
בלי הווינדוס:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=964154

עם הווינדוס:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=964184

אם יש לכם חסום ולא עובד, תצרו עמי קשר...

• הוסף לסימניות
ראיתי, תודה

• הוסף לסימניות

מישהו אמר דל?
אם תקראי את הודעתי הקודמת תראי שכתבתי: מה שאמרו לפני שדל זה טוב זה לא נכון... כי כל מחשב יש לו מרכיבים שיש בכל מחשב, בין דל, אסוס או HP.
ואני רק נתתי את הצעתי לגבי מחשב שנראה לי יחסית טוב ביחס למחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה