מידע שימושי צריכה המלצה למיילדת פרטית במעייני הישועה ---

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת המלצות למיילדת פרטית דווקא מתוך הרשימה הזאת?
אשמח להמלצות.
לדיס המלצות באישי.
אשמח לשמוע מנסיונכן! ממש חשוב לי משהי מקצועית ובעיקר עם לב!

וקסלר אתי
ציפי לוריא
זיו סימה
כהן נינה
פרומן מנוחה
לוי איילה
קרנדזה מרינה
כץ שירה
תרשיש איריס
עידית אנגל

• הוסף לסימניות
ציפי לוריא- מהממת אנושית כיפית, אין עליה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאד תלוי מה את מחפשת ומה האופי שלך, את טיפוס שצריכה שקט בשעת הלידה או מישהי שתעשה שמח תזרוק בדיחות ותשכיח ממך מה שאת עוברת באותו זמן?

• הוסף לסימניות
אומרים על אתי וקסלר שהיא אגדית ממש, מוציאה נשים בלי תפרים בכלל.
קרובת משפחה שלי הייתה עם סיבוך בלידה (חבל טבור כרוך סביב הצוואר) ואמרו לה שתצטרך ניתוח, ואז הגיעה אתי והוציאה לה את התינוק בלידה רגילה בלי אף תפר!

• הוסף לסימניות
רק את וקסלר, היא עובדת בשיטה של כרמלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חניק;2046916:
אני חושבת שזה מאד תלוי מה את מחפשת ומה האופי שלך, את טיפוס שצריכה שקט בשעת הלידה או מישהי שתעשה שמח תזרוק בדיחות ותשכיח ממך מה שאת עוברת באותו זמן?

משהי שתתאים את עצמה אלינו...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זו אותה אחת אבל בלידה האחרונה היתה לי משהי בשם אתי (קצת מבוגרת)
אם זאת וקסלר המדוברת היא באמת היתה מדהימה ואנושית ברמות על, והלידה האחרונה היתה לי הלידה הכי קשה (בגלל כל מיני דברים אחרים).
גם קרנדזה מרינה היתה נחמדה.

• הוסף לסימניות
אתי וקסלר...
שלחתי לך באישי אבל בעצם אפשר לכתוב כאן.
מהממת לגמרי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;2047586:
אתי וקסלר...
שלחתי לך באישי אבל בעצם אפשר לכתוב כאן.
מהממת לגמרי!

ממש תודה רבה לכל אלו שעונות באישי!!
אשמח לעוד.
אגב, ההמלצות משום מה מתחלקות לשתי מיילדות וזהו. רק אותן נשים לוקחות?

• הוסף לסימניות
ציפי לוריא מקסימה.
לדעתי אם יש לך סיכוי גבוה להגיע לניתוח- לקחת רופא פרטי ולא להסתפק במיילדת.

• הוסף לסימניות
up
יש עוד המלצות/ דיס על מילדות במעייני הישועה?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה,
צרי איתי קשר באישי ואתן לך מהידע אליו הגעתי.
מי טובה למה, את מי לקחתי וכו.
בקלות, בשמחה ובידיים מלאות בעז"ה!!

• הוסף לסימניות
אמנם לא כתבת אותה- אבל המיילדת הגר, היא משהו מיוחד. מעודדת, מחזקת, יש לה טכניקות מעולות והיא נותנת לך את כל כולה!!! (לאחר לידה אחת איתה, ביקשתי אותה שוב. היא אכן הגיעה אך הסתיימה לה המשמרת, ואז הגיעה מישהי אחרת. דיי הצטערתי... )

בלידה האחרונה היתה לי אחת נראה לי- בשם- שרה נתנזון עם קוקו בלונדיני, עדינה. (היה לה גם סרט-חצי מטפחת) והיא היתה פשוט מעולה!!!
ממליצה עליה מאד מאד מאד.

• הוסף לסימניות
אני זכיתי פעמיים עם אתי :)
מדהימה! לידה ראשונה ללא תפרים כלל
אבל התפללתי על זה הרבה

• הוסף לסימניות
ציפי לוריא מקסימה.
לדעתי אם יש לך סיכוי גבוה להגיע לניתוח- לקחת רופא פרטי ולא להסתפק במיילדת.
מקפיצה
מעונינת במידע עדכני, ציפי תפוסה אז לא רלונטי. מי יודעת לומר לי מה הכי שווה אחריה?
שמעתי בעבר הרבה על וקסלר, ומאידך כיום נוספו הרבה שממליצים עליהם כמו שרית בוסי ועוד אחת רחלי
מי יודעת לספק מידע שעדכני להיום?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מעונינת במידע עדכני, ציפי תפוסה אז לא רלונטי. מי יודעת לומר לי מה הכי שווה אחריה?
שמעתי בעבר הרבה על וקסלר, ומאידך כיום נוספו הרבה שממליצים עליהם כמו שרית בוסי ועוד אחת רחלי
מי יודעת לספק מידע שעדכני להיום?
איך יוצרים קשר עם ציפי לוריא? כמה זמן לפני לידה?
וגם- את מי לקחת בסוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה