צריכה המלצה לקניית מצלמה טובה

• הוסף לסימניות
אך לא מקצועית עד 1500-2000 ש"ח. משהו לאו דוקא לשימוש מקצועי.
קבלתי המלצה על זו:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=725599

מצד שני יש הרבה אומרים לי שאין כמו CANON במצלמות סטילס.

אני רוצה מצלמה שלא אצטרך לכוון אותה ולהסתרבל לפני כל תמונה.
כרגע יש לי קסיו שקניתי לפני 5 שנים חביבה אבל מוציאה הרבה תמונות גרועות.

אני לא צלמת סטילס מקצועית. אני יותר עובדת ולומדת צילום וידאו.

לכל העונים-תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש את האולימפוס SP800UZ
שלדעתי היא מעולה. בעיקר בצילום בחוץ היא פשוט מקסימה!!

• הוסף לסימניות
בצילומי חוץ גם בניקון טוב לי

יש לי בעיה עם הפנים.

• הוסף לסימניות
גם בפנים היא מצלמת מעולה.
כדאי שתקראי קצת את המפרט שלה...
אגב,יש לה צילום וידאו מוצלח.

• הוסף לסימניות
אני מוכר עכשיו מצלמת ריפלקס D80 של ניקון המחיר לגוף 1800 ש"ח...
אני לא בטוח שלזה את מתכוונת אבל אולי כדאי לך לשקול להתקדם למצלמה מקצועית...

• הוסף לסימניות
מצד שני יש הרבה אומרים לי שאין כמו CANON במצלמות סטילס.

לכל העונים-תודה.[/QUOTE]
ממה שאני ראיתי.אם המצלמה לא מקצועית אז ה-כ-ל חוץ מקנון.
בכלל עדיף ללכת על חברות פשוטות שלא מייצרות מקצועיות ומשקיעות רק במצלמות ביתיות.
(אין לי הרבה ניסיון עם מצלמות ביתיות בשנים האחרונות אבל זה ממה שיצא לי לראות...)

• הוסף לסימניות
השוק לא משקר..

מה שתקני - יהיה שווה בדיוק את מחירו.. (אולי שינויים קלים לפה ולשם, לא משהו משמעותי)

תגדירי לעצמך תקציב, כנסי לזאפ ותסנני לפי מה שנראה לך, תחזרי לפה עם 3 דגמים שמצאו חן בעיניך ומפה נוכל להתקדם.

דפדפתי קלות בזאפ, זה נראה חביב למדי, ויש עוד רבים כמובן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;782679:
השוק לא משקר..

מה שתקני - יהיה שווה בדיוק את מחירו.. (אולי שינויים קלים לפה ולשם, לא משהו משמעותי)

תגדירי לעצמך תקציב, כנסי לזאפ ותסנני לפי מה שנראה לך, תחזרי לפה עם 3 דגמים שמצאו חן בעיניך ומפה נוכל להתקדם.

דפדפתי קלות בזאפ, זה נראה חביב למדי, ויש עוד רבים כמובן.

חולקת עלייך
המחיר משקר הרבה פעמים.
אני קניתי קומפקטית של פוג'י שעשתה רושם טוב והמחיר היה לא זול.
ומכרתי אותה אחרי יומיים..
קומפקטיות זה עולם אחר,וכן שווה לברר לפני שקונים סתם.

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות?

השוק לא משקר..

אין ענין של חברות? הרי יש להן שוני במרכיבים ובמפרט גם לאלה שהמחירים שלהם חופפים.

כמו שבוידאו תמיד סוני נותנים מפרט פחות ופנסוניק יותר כאשר 2 המצלמות הן אותו מחיר.

• הוסף לסימניות
השוק לא משקר ברמות הבסיסיות של חלוקת הרמות של המצלמות, בין המצלמות עצמן יכולים להיות הבדלים ניכרים שאגב - ממש לא אבסולוטיים מבחינת טוב ורע.. מה שנורא הציק לך יכול להיות בדיוק מה שהשני מחפש.

לא אמרתי לא לבדוק, אלא למקד את החיפוש ולסנן קודם כל את מה שלא רוצים.. כשיהיה מדובר בהתלבטות בין דגמים ספציפיים נוכל להתייחס לגופם של דברים.

• הוסף לסימניות
קניתי pentax ממש נחמדה ב1064

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה