דרוש מידע צריכה המלצה על רופא שיניים טוב ומקצועי בביתר עילית

• הוסף לסימניות
שנה טובה ומבורכת לכולם
אשמח להמלצה על רופא שיניים מאוד טוב בביתר
מציינת גם שיש לי חרדה מטורפת מרופאי שיניים, אז עדיף לא אחד מפחיד במיוחד

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
הילה מדהימה!!!
מקצועית בטירוףףף
אבל היא לילדים... ):
לפני בערך שנה הייתי אצל רופאה שאז היתה חדשה במרפאה בהר"ן לא זוכרת את שמה (היא היתה ערביה) והיא היתה מצוינת! מקצועית מאדדד! אם זה רלוונטי אני יכולה לברר לך איך קוראים לה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הילה מדהימה!!!
מקצועית בטירוףףף
אבל היא לילדים... ):
לפני בערך שנה הייתי אצל רופאה שאז היתה חדשה במרפאה בהר"ן לא זוכרת את שמה (היא היתה ערביה) והיא היתה מצוינת! מקצועית מאדדד! אם זה רלוונטי אני יכולה לברר לך איך קוראים לה
בהצלחה!
סוג לילה? (חיריק)
ערבייה עם קוקס וקליפס?

• הוסף לסימניות
מחפש מידע על ד"ר פרחי
בהדרת זיוה אומרים שהוא כבר לא עובד אצלם.
מישהו יודע איפה הוא היום?
בגוגל לא מצאתי שום מידע

• הוסף לסימניות
מחפש מידע על ד"ר פרחי
בהדרת זיוה אומרים שהוא כבר לא עובד אצלם.
מישהו יודע איפה הוא היום?
בגוגל לא מצאתי שום מידע
למשהו יש מידע על ד"ר פרחי בביתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה