דרוש מידע צריכה המלצות על מדפסת ביתית איכותית

• הוסף לסימניות
לי יש מדפסת איכותית שחור לבן וצבעוני HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw
עובדת בלי עין הרע. כמובן כולל סורק ופקס. צבעונית ושחור לבן.
החיסרון היחיד שחייבים דיו מקורי אחרת הוא פשוט לא מדפיס (נגד החוק, אבל לא הצלחנו לשכנע את המדפסת או החברה) והדיו נורא יקר! אנחנו מביאים בעצמנו מארה"ב וגם ככה יקר, אבל זול בהרבה מהארץ.

• הוסף לסימניות
המעלה בHP (הזרקת דיו) זה שהמחסנית היא גם הראש צבע שמדפיס בפועל כך שאין בחלק זה בלאי. (כך שמעתי פעם)

• הוסף לסימניות
בגדול הזרקת דיו יותר זול לקנות אבל הדיו נגמר יותר מהר...
לייזר יקר יותר אבל לרוב הטונר מחזיק ליותר דפים ויותר חסכוני.
מומלץ לבדוק לאיזה דגם דיו/טונר חלופי בזול.

• הוסף לסימניות
לי יש smart tank 515 של hp
זה טוב להדפסה ביתית כי הוא קצת איטי, אבל חסכוני בטירוף (הדפסתי כ3000 דף ולא הגעתי לשליש מכמות הדיו).
יש כאלו שהתלוננו על החיבור wifi אבל לי זה עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
אין לי צורך בפקס, צריכה בעיקר בשביל להדפיס חומרים לילדים (דפי צביעה וכו' וכדו')
ושיהיה משהו לא גדול שיכנס במדף.

• הוסף לסימניות
לי יש מדפסת איכותית שחור לבן וצבעוני HP Color LaserJet Pro MFP M281fdw
עובדת בלי עין הרע. כמובן כולל סורק ופקס. צבעונית ושחור לבן.
החיסרון היחיד שחייבים דיו מקורי אחרת הוא פשוט לא מדפיס (נגד החוק, אבל לא הצלחנו לשכנע את המדפסת או החברה) והדיו נורא יקר! אנחנו מביאים בעצמנו מארה"ב וגם ככה יקר, אבל זול בהרבה מהארץ.
גם את המדפסת הבאתם מארה"ב? כי אם לא אז יש לה דיו תואם שעובד מעולה!

• הוסף לסימניות
גם את המדפסת הבאתם מארה"ב? כי אם לא אז יש לה דיו תואם שעובד מעולה!
אני לא חושבת שקנינו אותה בחו"ל. @אוקינוס היא גם ממש גדולה יחסית. נכנסת למדף... השאלה באיזה גובה. לפחות 45 ס"מ. @קונטרול פי אם יש לך נסיון אישי עם הדגם הזה ודיו לא מקורי, אודה לך מאד ואפילו שווה לי לבדוק פיזית. הדיו כאן בארץ עולה כ-500 ש"ח! והוא לא אינסופי...

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שקנינו אותה בחו"ל. @אוקינוס היא גם ממש גדולה יחסית. נכנסת למדף... השאלה באיזה גובה. לפחות 45 ס"מ. @קונטרול פי אם יש לך נסיון אישי עם הדגם הזה ודיו לא מקורי, אודה לך מאד ואפילו שווה לי לבדוק פיזית. הדיו כאן בארץ עולה כ-500 ש"ח! והוא לא אינסופי...
אם לא קניתם את המדפסת בחו"ל יש לה דיו תואם
המחיר לכל טונר 130 ש"ח

• הוסף לסימניות
שטויות, לכל מדפסת הזרקת דיו, יש ראש הדפסה, ויש דיו!

מסתמא זה השטויות בסולם רב"מ אזרחי.......

ראו נא את כוונתי

• הוסף לסימניות
מסתמא זה השטויות בסולם רב"מ אזרחי.......

ראו נא את כוונתי

בשביל להבין את הכתוב שם... צריך להיות מבין גדול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה