עזרה צריכה כרזות יפות של מזל טוב להולדת הבן! וכל מה שאפשר לתלות על הדלת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש! ותמיד בשמחות!!!

• הוסף לסימניות
באיזה אתרים אפשר למצוא כרזות מוכנות? ציורים חמודים לצביעה?
אשמח מאד לעזרתכם!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אאל"ט
@קלרינט העלתה פעם באומנות ויצירה (זה לא היה ספציפי לתליה על דלת, אבל זה מתאים גם)

• הוסף לסימניות
איך אני מוצאת את זה?
הנה האשכול:

העליתי לשם קבצים של כרטיסי ברכה להדפסה ויצירה עצמית
בהמשך ההודעות יש קובץ נוסף, עם אותו עיצוב אבל בצורת עיגול.
ו... מזל טוב :)

• הוסף לסימניות
הנה האשכול:

העליתי לשם קבצים של כרטיסי ברכה להדפסה ויצירה עצמית
בהמשך ההודעות יש קובץ נוסף, עם אותו עיצוב אבל בצורת עיגול.
ו... מזל טוב :)
אני צריכה דפי צביעה שהילדים יצבעו.
אני מדפיסה בשחור לבן והם צובעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• הולדת הבן-01.jpg
    הולדת הבן-01.jpg
    KB 956.5 · צפיות: 783

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה
אודה מאוד למי שיש לו נסיון בדבר כזה או עצה ויוכל לעזור לי
מעריכה מאוד כל תשובה או הערה.

אז ככה, אני מלמדת בחוגים בבית שמש
ויש לי קבוצה שהם יחסית ותיקות אצלי, שכל הזמן אני שומעת ד"שים שהם מתלוננות, וכל דבר לא טוב להם
וזה מעיב עלי ממש כי אני משקיעה את כל נשמתי ומוציאה הוןןןן כסףףף ועכשיו לקראת הופעה בסוף שנה, כל פורמט יש להם מה לאמר.
שנה שעברה היה ככה, לפני שנתיים ככה.....
צבע התלבושת\ השיר\ הקבוצה \ יום ההופעה\ השעה...... בכלל לא משנה מה
בתחילה ניסיתי לדבר איתם, לראות אם בתקשורת והדברות אפשר להבין מה מפריע להם, (מדובר בנערות 16+) אבל איתי הם לא מדברות על הנושא כלל, הם רק מפטפטות הלאה לבנות מקבוצות אחרות שכן נהנות ומרוצות או למורות האחרות שלי והד"שים האלה עושים לי נזק.
במיוחד שחלק מהמתסיסות כבר יצאו מהחוג, אבל עדיין מסתובבות איתן יחד וזורעות לי בלאגן גדול.....
אני אובדת עצות ממש,
אשמח לשמוע מה אני יכולה לעשות בשביל לשפר את המצב הנוכחי
תודה רבה מראש לכל העוזרים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה