עזרה צריכה למלאת תוכן לסקר- אפשר עזרה?

• הוסף לסימניות
לפני חודש הפקתי ארוע שבו נאספו מאות טפסים של סקר ע"י הקהל, הסקר כלל 4-5 שאלות , עכשיו צריך להעביר את הנתונים למחשב ולפלח את הנתונים
איך אני עושה את זה בצורה מסודרת שגם יהיה לי מידע סטטיסטי וגם כל האינפורמציה תהיה מסודרת לפי שאלות הסקר? ז"א כל השמות ברשימה, טלפונים ברשימה, כתובת מייל ברשימה וכו'..
אשמח למידע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איפה עשית את הסקר?
בעקרון אני עושה המון סקרים, בגוגל פרומס
והוא לבד מראה לי נתונים סטטיסטיים מאוד יפה
אם עשית את זה באופן לא ממוחשב,
הכי ממליצה לך פשוט להעביר את הנתונים לסקר של גוגל פרומס
אבל זה להקליד אחד אחד...

• הוסף לסימניות
איפה עשית את הסקר?
בעקרון אני עושה המון סקרים, בגוגל פרומס
והוא לבד מראה לי נתונים סטטיסטיים מאוד יפה
אם עשית את זה באופן לא ממוחשב,
הכי ממליצה לך פשוט להעביר את הנתונים לסקר של גוגל פרומס
אבל זה להקליד אחד אחד...
ברור לי שיצטרכו להקליד אחד אחד, השאלה שלי אם בגוגל פרומס יש אפשרות לקבל אח"כ את הנתונים ברשימה?לדוג' את כל הרשימה של השמות, של מספרי הטלפונים שאלו הנתונים שלא צריכים בדיקה סטטיסטית

• הוסף לסימניות
ברור לי שיצטרכו להקליד אחד אחד, השאלה שלי אם בגוגל פרומס יש אפשרות לקבל אח"כ את הנתונים ברשימה?לדוג' את כל הרשימה של השמות, של מספרי הטלפונים שאלו הנתונים שלא צריכים בדיקה סטטיסטית
ברור, את יכולה לייצא את כל התוכן לקובץ אקסל
ויכולה גם לראות פילוח סטטיסטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה