צריכה מידע עבור כלה נצרכת

• הוסף לסימניות
אני מבררת עבור מישהי:
האם יש כאן למישהו את הטל' של ארגון יד טרודי בהר נוף?
ואם יש עוד מידע אודות מקומות שנותנים נדוניה (בעיקר שמיכות וכריות ומצעים) במחיר קרן לכלה נזקקת ממש , כל מידע יעזור מאד!
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
שלחי לי מייל באישי ואשלח לך פרטים

• הוסף לסימניות
יש את משפחת וינבך מפנים מאירות 1 הם נותנים 2 שמיכות ו 2 כריות
יש משפחה מנווה יעקב מש' ראם שנותנים קרש גיהוץ (נראה לי רח' הרב פרדס)
ברח' זכריה הרופא יש משפחה בשם שמאי נותנים פלטה חשמלית (רק שבוע לפני החתונה)

טלפונים אפשר לחפש במדריך או בבזק אני אשתדל למצוא ולרשום לך..

• הוסף לסימניות
תודה!! מס' טלפון מאד יעזרו לי!
פלטה, מישהו כבר תרם.
חסר לה דברים כמו: קומקום חשמלי, מגהץ, שמיכות, כריות....

• הוסף לסימניות
וינבך שמיכות וכריות 02-5372303 כשמגיע לתא קולי ללחוץ 2 ואז מגיע כל הפרטים
מיועד לכלות ולא חתנים ממשפחות ברוכות ילדים מ9 ומעלה או בעלות תשובה שההורים לא שומרי שבת או חד הוריות או גרושה או שיש ילד חריג במשפחה לא לכלות מב"ב,
אם היא מתאימה לאחד מהדברים הנ"ל אין צורך להודיע מראש אלא לבוא ביום שלישי מ 16:00 עד 17:30 (החלוקה ל20 כלות מי שמגיע בהתחלה מקבלת)
חייב להביא הזמנה ובעלות תשובה גם המלצה.
רח' פנים מאירות 1 כניסה ג' קומה למטה.

לגבי שאר הדברים לא נראה לי שיש מקומות שנותנים כאלו דברים.

• הוסף לסימניות
עזרת לי מאד!!

• הוסף לסימניות
המס' של ראם מנווה יעקב לגבי קרש גיהוץ
0773303373
יש כנראה רישום כל חודש הם אומרים בתא קולי שחודש זה יסתיים אבל בחודש הבא זה כ' אב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה