דרוש מידע צריכה מישהו שמבין בחשבות שכר/ תלושים של מורות.

• הוסף לסימניות
אני מלמדת בעוז לתמורה, לא במשרה מלאה, וההנהלה הוסיפה לי בתלוש עד למקסימום האפשרי... החזרים מזומן וכו'...
אבל יש לי הרגשה שמבקשים ממני להחזיר יותר ממה שאני צריכה ונשאר לי בנטו ממש מעט.
מי יכול לעזור לי?
16 שנות ותק
15 שעות בפועל (לא כולל תומכות הוראה וכו)
גמול חינוך
BA
מה עוד צריך כדי לחשב שכר?

• הוסף לסימניות
לפני כן,
השאלה היא הם מבקשים להחזיר לפי הברוטו או הנטו
יכול להיות פער ממש גדול
הפרשות לבט"ל, פנסיה וקר"ה...

• הוסף לסימניות
עושים חשבון לפי הנטו, כך היה נשמע לי שכן הכניסו את ההפרשים לשקלול.

• הוסף לסימניות
איך נקראת דרגת BA? זה תואר ראשון? זה שלב ביניים?
ועוד שאלה, כמה אחוזי משרה זה 15 שעות?

• הוסף לסימניות
תואר ראשון. מצרפת טבלה לחישוב אחוזי משרה.
שימי לב למשרת אם כנראה שקבלת ואם יש לך רק 15 שעות לא מגיע לך...

קבצים מצורפים

• tavlatreforma.pdf
    KB 49.1 · צפיות: 89
  • הוסף לסימניות
תודה.
עזרתם לי מאד!!!
מסתבר שצדקו. סתם זה מעצבן להוציא כסף מהחשבון אחרי שנכנסת משכורת כל כך שמנה.
אבל מה שלא שלי שילך ממני כמה שיותר מהר...

• הוסף לסימניות
אני מלמדת בעוז לתמורה, לא במשרה מלאה, וההנהלה הוסיפה לי בתלוש עד למקסימום האפשרי... החזרים מזומן וכו'...
אבל יש לי הרגשה שמבקשים ממני להחזיר יותר ממה שאני צריכה ונשאר לי בנטו ממש מעט.
מי יכול לעזור לי?
16 שנות ותק
15 שעות בפועל (לא כולל תומכות הוראה וכו)
גמול חינוך
BA
מה עוד צריך כדי לחשב שכר?
מה שאת מרויחה: הפרשות לפנסיה וקרה"ש לפי הסכום הגבוה, ולכאורה לא מבקשים ממך את זה חזרה.
מה שאת צריכה לבדוק: שאת לא מפסידה מ"ה שלילי, הנחה בארנונה.
אולי את יכולה לבקש מהם עוד איזה הטבה כל שהוא ע"כ שאת עושה להם את השירות הנ"ל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה