תודה על העזרהתתקנו מה שיותר מהר!
אצלנו בבנין היתה נזילה בין הצינור הראשי למונה הראשי,
וכל חודש "נזל" סכום של למעלה מעשר אלף ש"ח!!!
השעון הראשי פשוט רץ רצוף, והתהום התעשר בכמויות עתק ובלתי נתפסות של מים...
מה שעשינו, כל השכנים השתתפו בתיקון שעלה בערך כעשרים אלף ש"ח. ולה' הישועה.
עוד נקודה, היה לנו לחץ מאוד חלש של מים,
לאחר התיקון הלחץ חזר לתיקונו
אל תחכו, כל יום עולה לכם כסף ומים.
(וזה גם לא הכי בריא ליסודות הבנין, תלוי איפה הנזילה..)
ואגב, זה דבר פשוט שאפשר לבדוק אם יש נזילה -
סוגרים את כל הברזים, ומתסכלים האם השעון הראשי ממשיך לעבוד...
הבאת מישהו לבדוק?אני גם מקבל לאחרונה מכתבים שיש לי שימוש חריג במים.
למישהו יש מושג איך אני יודע מה זה? לפי הידוע לי אין לי נזילה. מה עוד יכול להיות?
אומר שיש נזילה תזמין איש מקצוע מומחהתודה על העזרה
סגרתי את כל מוני המים של הדירים ועדיין השעון הראשי מסתובב
איך מצאתם את זה?הבאת מישהו לבדוק?
גם אצלינו לא ראו נזילה
ובסוף זה נזל לתוך האדמה וחלק לתוך המקלט וכל מה שהיה בו הסריח
רק הפינוי עלה סכום מכובד
החזר חלקי מאוד.אחרי שמתקנים
מביאים לחברת המים אישור של אינסטלטור שהייתה נזילה ובוצע תיקון
ואפשר לקבל החזר על המים
באיזה עיר?!גם אצלינו כתבו שיש חריגה נראלי זה עסק חדש אצלם להרוויח עוד כסף-לך תוכיח..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים