צריכה סיפור / קומיקס

• הוסף לסימניות
בנושא השמיטה.
עדיף משהו ישן ופחות מוכר.
יש למישהו רעיון לאיזה ספר או עלילה בנושא?

(הכי עדיף קומיקס :) )

• הוסף לסימניות
יש את הספר ''ספר השמיטה לילדי ישראל'' שמשלב סיפורים וקומיקס בנושא שמיטה.
מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
בנקודות של המבשר יש סיפור קומיקס על שמיטה

בזרקור לפני 2 שמיטות וגם לפני שלוש שמיטות היה קומיקס בגב העיתון
שקשור לשמיטה בטח מישהו יזכר בזה ויוציא את זה בספר בקרוב...

• הוסף לסימניות
אולי זו שאלה שמתאימה יותר לפורום ציור,
אבל אני ינסה כאן.

בעצם, אני, בתור רכזת חברתית בבית ספר יסודי מחפשת סיפור שאני יוכל לתלות אותו בעיתון קיר, על בסיס שבועי.
מדובר באוכלוסיה שכמעט ולא קוראת ספרים משלנו, לכן גם לא אכפת לי משהו שיצא לאחרונה, כי כמעט אין סיכויים שהם קראו/יקראו את זה.
נראה לכם שיש מצב שמחבר / צייר יתן לי רשות לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
בזרקור היה משהו דמיני אז על שנת....
רכב שטס בשמים, וערבים שרצו להרעיל עגבניות.... זה היה אז נראה לי רחמים...

• הוסף לסימניות
בזרקור היה משהו דמיני אז על שנת....
רכב שטס בשמים, וערבים שרצו להרעיל עגבניות.... זה היה אז נראה לי רחמים...

קראו לזה
"פשיטה בשמיטה"
נדמה לי שזה בזרקור של שנת תשנ"ד

• הוסף לסימניות
חוצמיזה, מכירים משהו?
קומיקס שאני יכולה לתלות כל שבוע כסיפור בעיתון קיר?

(--- והכי הכי גרוע, שלא יהיה בנושא שמיטה)

• הוסף לסימניות
כמו כן, מישהו יודע איך אפשר להשיג את רחמים, של פשיטה בשמיטה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה