עזרה צריכה סלוגן יצירתי לחברת תיירות, תעזרו לי?

• הוסף לסימניות
יש איזו תחרות אצלנו בחברה לנסות למצוא סלוגן שיהיה קליט ומקורי, שישקף את ההנאה בטיסות בחול והיתרונות של הזמנת חופשה עם החברה
הסלוגן צריך להיות עד 5 מילים.
קצת על החברה:
החברה היא חברת נסיעות גלובאלית למגזר העסקי והפרטי,מספקת מוצרי תיירות כמו טיסות, מלונות חבילות נופש בארץ ובחול, מאחורי כל לקוח יש סוכן נסיעות שנותן תמיכה וזמין ומטפל בכל בקשה,יש לה מרכז הזמנות ותפעול הפועל 24/7(רחמנא ליצלן), ויש לה סניפים בכל העולם, אפשר להזמין טיול /טיסה או חבילות נופש באתר שלהם בקלות יחסית

זהו, תפעילו את המוח היהודי היצירתי ותעזרו לי לזכות!!

• הוסף לסימניות
כמובן שלא, אך מה כבר אני יכולה לעשות חוץ מלמחות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קצת מרגיז שמישהו מבקש עזרה ומתחילים לחנך אותו (וזה קורה הרבה בפרוג...)
אם אין לך מה להגיד פשוט אל תגידי. לא מסובך ולא קשה.
היא שאלה מה אפשר לעשות הנה ציטוט:
כמובן שלא, אך מה כבר אני יכולה לעשות חוץ מלמחות?
עניתי לה שמה שהיא יכולה לעשות זה לא להשתתף

• הוסף לסימניות
@נמש =) , לא בריא לכעוס...
1608553398778.png

• הוסף לסימניות
אנחנו סוטים מהנושא, תחשבו על רעיונות

• הוסף לסימניות
קורונה * סגר * שבו בבית

אמיתי שיש עכשיו חברות תיירות שמחפשות סגר או שזה סתם תחרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה