כללי צריכה עזרה - איך נראית כשרות לפסח של מוצרי מהדרין/בדצ?

• הוסף לסימניות
זה בא על גבי מדבקה? או מוכנס בגרפיקה עצמה על התווית לידי ההכשר הרגיל? מה הנוסח המקובל?
אשמח מאוד למי שיוכל לתאר לי. ומי שיש לו תמונה, עוד יותר טוב.

• הוסף לסימניות
מה, אף אחד כאן לא אוכל בפסח?

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש להם חותמת נפרדת עבור הכשרות של פסח כאשר המילים כשר על פסח מופיעה מתחת (או מעל?) הסמל המוכר.
יש להם כמה וכמה חותמות וכל פעם משתמשים בחותמת המתאימה. (יש להם גם "לימות השנה בלבד" כלומר לא לפסח, ויש "באישור..." בשביל תרופות וכד')

ותמיד אפשר לקפוץ למכולת השכונתית (ולא חלילה הסופר;)) להציץ על המוצרים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;713843:
מה, אף אחד כאן לא אוכל בפסח?

ראינו את המילה "פסח", נלחצנו והלכנו לנקות....

(בתשובה לשאלתך, עד כמה שזכור לי המילים "כשר לפסח" מופיעות בפונט פרנקריהל מעל החותמת. "לא שרויה" ו- "לא קטניות" מתחת לחותמת. האריזות מיוחדות לפסח, ונראה לי שבדרך כלל הן קצת שונות בעיצובן מכל השנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;713851:
ותמיד אפשר לקפוץ למכולת השכונתית (ולא חלילה הסופר;)) להציץ על המוצרים...

במכולת השכונתית כאן נמכרים מוצרים בהכשר רבנות :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;713872:
ראינו את המילה "פסח", נלחצנו והלכנו לנקות....

(בתשובה לשאלתך, עד כמה שזכור לי המילים "כשר לפסח" מופיעות בפונט פרנקריהל מעל החותמת. "לא שרויה" ו- "לא קטניות" מתחת לחותמת. האריזות מיוחדות לפסח, ונראה לי שבדרך כלל הן קצת שונות בעיצובן מכל השנה)

תודה רבה! עזרת.

• הוסף לסימניות
הכיתוב "כשר לפסח" מופיע על פי רוב צמוד להכשר, לא זכור לי שינוי של ממש באריזות כשרות לפסח, מצורפת דוגמא ממוצר של טרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה