צריכה עזרה בבחירת צבע לקיר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני רוצה לצבוע חדר ילדים אבל מאבדת ידיים ורגליים בים הצבעים שיש במניפות
אשמח אם המעצבות החשובות תוכלנה לעזור לי מניסיונן העשיר
אז ככה- קיר אחד דומיננטי אני רוצה לצבוע בירוק מנטה או ירוק מעושן סוג טבעי כזה ונעים לעין
יש את 0476 של נירלט האם הוא מספיק דומיננטי לקיר אחד בלבד או שאולי אפשר לצבוע איתו את כל החדר ?
אם יותר מידי לכל החדר איזה צבע קלאסי הייתן משלבות לשאר הקירות?

מקוה שאני מספיק מובנת
תודה רבה מראש לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
חדר בנים או בנות?
האם יש חלון עם אור שמש בחדר?
מה גודל החדר?

• הוסף לסימניות
אם אין הרבה שמש הייתי הולכת על צבעים בהירים ולא לצבוע את כל החדר במנטה
אחא לצבוע קיר אחד דומיננטי (לא הקיר של החלון)
הייתי משלבת את המנטה עם צבע קרם בשאר הקירות
משתלב נפלא עם אקססוריז זהב
חדר בנים
יש חלון לא עם הרבה שמש צד מערב
גודל 9 מטר

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על תשובתך המהירה
האם קרם ילך עם זה לא עדיף ממשפחת האפורים?
ושאלה נוספת האם 0476 הוא יפה ? יש יותר מוצלחים ממנו?
זה הצבע זה לא ממש מנטה

• הוסף לסימניות
קרם הולך מצוין
אפור לחדר קטן ובלי שמש- לא מומלץ עדיף צבע חם
לגבי 0476 - אני רואה את הקטלוג במחשב ואני מפחדת להגיד לך בברור כי בכל מחשב רואים צבע אחר ולא מדויק

• הוסף לסימניות
קרם הולך מצוין
אפור לחדר קטן ובלי שמש- לא מומלץ עדיף צבע חם
לגבי 0476 - אני רואה את הקטלוג במחשב ואני מפחדת להגיד לך בברור כי בכל מחשב רואים צבע אחר ולא מדויקי
אשמח להמלצה על צבע ספציפי שיתן לי את הטון של מנטה מעושן כזה

• הוסף לסימניות
למה לא כדאי את הקיר של החלון?

• הוסף לסימניות
למה לא כדאי את הקיר של החלון?
א. קיר דומיננטי עדיף שיהיה קיר חלק- לכן עדיף ללא חלון , כדי שהחלון לא יתפוס את תשומת הלב( אלא אם כן החלון במרכז ועם וילון שמשתלב טוב אז יכול להיות...)
ב. אם יש רק חלון אחד וחדר קטן והקיר דומיננטי בצבע כהה, עדיף שיהיה עליו אור שמש...

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם צבע מנטה.
אבל כדאי צבע שראית כבר. וגם אם לא, שאת מסתכלת על הצבע הוא ריבוע קטן במחשב.
תנסי לחשוב איך הוא יראה שקיר שלם!! יהיה צבוע בצבע הזה.
לפעמים בריבוע קטן הצבע נראה עדין מידי אבל בקיר שלם הוא טוב. ולפעמים בריבוע הצבע נראה לנו טוב אבל בקיר שלם זה נורא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה