כללי צריכה עזרה בבקשה בנושא ליגטורות באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט מקראי בפונט אופן טייפ, ואני רוצה להכניס מידי פעם מתיחות של האותיות, אבל ברגע שאני מגדירה את זה בסגנון הפסקה זה מותח את כל האותיות. איך אפשר למתוח ידנית רק היכן שרוצים?
אשמח לעזרה מהמומחים בנושא, והאמת היא שזה די דחוף...
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי אפשר לעשות סגנון תו עם הפעלת האופציה של הליגטורות, ולהחיל אות אות על ידי בחירה נקודתית, או ב'חפש-החלף' לכל הלמד"ים, או כל המ"ם סופית וכדו'

שבת שלום

• הוסף לסימניות
נראה לי אפשר לעשות סגנון תו עם הפעלת האופציה של הליגטורות, ולהחיל אות אות על ידי בחירה נקודתית, או ב'חפש-החלף' לכל הלמד"ים, או כל המ"ם סופית וכדו'

שבת שלום

• הוסף לסימניות
תודה, אני אנסה
ועוד 2 שאלות אם אפשר:
- הטקסט מוגדר כיישור בלוק מלא. במצב הזה אני שמה לב שיש שורות שממש כמעט ולא נותר רווח בין המילים והן צפופות מידי.
האם יש הגדרות אופטימליות לריווחים בפסקה, שמומלץ לתת בסגנון?
- ושאלה נוספת: ניסיתי לחפש חומר ללמוד על כל הנושא של שימוש נכון בליגטורות, אולם העליתי חרס בידי.
אודה למי שיוכל להפנות אותי לקריאת חומר (בעברית) בנושא.

• הוסף לסימניות
תודה, אני אנסה
ועוד 2 שאלות אם אפשר:
- הטקסט מוגדר כיישור בלוק מלא. במצב הזה אני שמה לב שיש שורות שממש כמעט ולא נותר רווח בין המילים והן צפופות מידי.
האם יש הגדרות אופטימליות לריווחים בפסקה, שמומלץ לתת בסגנון?
- ושאלה נוספת: ניסיתי לחפש חומר ללמוד על כל הנושא של שימוש נכון בליגטורות, אולם העליתי חרס בידי.
אודה למי שיוכל להפנות אותי לקריאת חומר (בעברית) בנושא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה