עזרה צריכה עזרה ברכוש קבוע (ייעוץ מס)

• הוסף לסימניות
אשמח לכל חומר/ הפניה לחומר שיעזור לי להבין את הנושא הזה

• הוסף לסימניות
מה בתוך רכוש קבוע?

• הוסף לסימניות
להבין לעומק את העיקרון
כשלמדתי אמרו לי שכל הנושא הזה בנוי על הנוסחה של עלות - פחנ"צ = עלות מופחתת וכו' אבל לדעתי יש כאן יותר מהנוסחאות המוכרות

בכללי אני אשמח לספרים טובים לחשבונאות או כל חומר אחר אני לומדת לבד וזה קצת קשוח

• הוסף לסימניות
אם זה לצורך חשבונאות אז נכון יש 2 מודלים למדידת רכוש קבוע ומספר שיטות פחת
מכיון שהשאלה היא לצורכי מיסים מבחינת רשות המיסים יש רק מודל אחד (מודל העלות) ובד"כ שיטת פחת אחת (קו ישר) בכל אופן אני יכול לשלוח באישי חומר לימוד בנושא תקן IAS 16 לרכוש קבוע

• הוסף לסימניות
אם זה לצורך חשבונאות אז נכון יש 2 מודלים למדידת רכוש קבוע ומספר שיטות פחת
מכיון שהשאלה היא לצורכי מיסים מבחינת רשות המיסים יש רק מודל אחד (מודל העלות) ובד"כ שיטת פחת אחת (קו ישר) בכל אופן אני יכול לשלוח באישי חומר לימוד בנושא תקן IAS 16 לרכוש קבוע
בפועל בבחינות הם מבקשים סדר עולה ויורד, שיטות תפוקה וכו' - זה מבחינת שיטות הפחת.
בכל אופן אני יכול לשלוח באישי חומר לימוד בנושא תקן IAS 16 לרכוש קבוע
אשמח

• הוסף לסימניות
יש לי את כל הנוסחאות, עשיתי ועושה שיעורים לתלמידות בהנה"ח..
אוכל להעלות פה לתועלת תלמידות נוספות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה