עזרה צריכה עזרה בשטיפת רצפה ..

• הוסף לסימניות
התחלתי להשתמש בחומר שטיפה "ריצפז"
הריח מעולה אהבתי ממש.
הבעיה שיש לי רצפה מבריקה. וזה עושה את אותה ממש מחליקה. שלא נדבר בזמן השטיפה עצמה שאני כמעט צריכה להיאחז בקירות בשביל לא להחליק.
אז חזרתי לחומר הצהוב - פנטסטיק הישן וה(לא) טוב.

איזה פיתרון אפשרי? יש תחליף לרצפז ברמה הזאת שמתאים לרצפה מבריקה (לא סנו פוליויקס שיש אות רק בריח אחד לא משהוא)

תודההה

• הוסף לסימניות
תמונה1.jpg
ריח מאלף, נח לשימוש אך קשה להשגה.

• הוסף לסימניות
יש מלאא חומרי שטיפה עם ריח טוב.
לא רק ריצפז ופנטסטיק....
הייתי ממליצה מניסיוני אבל בטוח שיש לך ריצפה אחרת משלי...

• הוסף לסימניות
יש לך גרניט?
אם כן לא מומלץ שום חומר, רק מים בלבד!!!

• הוסף לסימניות
בעניין ההחלקה בזמן השטיפה, את שוטפת עם קרוקס?
זה ממש גורם להחלקה..

• הוסף לסימניות
ואנחנו בתור ילדים כל כך אהבנו כשאמא שלי השתמשה בחומר שעושה ריצפה "חליקית"

• הוסף לסימניות
אם יש לך בלטות
סופר פוליש הכי טוב
קצת יקר אבל עושה את העבודה
1644097633549.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה