דרוש מידע צריכה עזרה דחוף בנוגע למצלמות

• הוסף לסימניות
אשמח לסדר קצת בעניין
רציתי לקנות את הקנון 620 (זה התקציב שלי) אבל שמעתי שעדיף את ה720 או הG9
וראיתי אח''כ שאתה בכלל ממליץ על הפנסוניק ZS80
מה היית אומר לי בעניין מה באמת כדאי לי כי ה720 והפנסוניק הם חורגות יותר מהתקציב שלי
השאלה היא האם לא ממולץ בכלל ללכת על ה620 (כי תמיד יש יותר טובים ואין לזה סוף) או שזה בסדר גמור רק באחרות יש יותר ביצועים
שאני בתור בנאדם רגיל שרוצה לצלם רק תמונות ביתיות
אשמח להבהרה בנושא
וכן ראיתי את המצלמה הזאת האם היא שווה?
www.netoneto.co.il

????? ???????? PANASOINC ??????? DMCTZ70 - ?939
?????? ????????? ??? ?????????? ????? ??? ???????? 18 ??? ?????.???? LEICA ???? ??? ????? X30, ????? ?????????, ????? ????? ???? ???.
www.netoneto.co.il
www.netoneto.co.il
ראיתי את המצלמה הזאת במחיר 940
איך היא לעומת הZS80.?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד תשובה???

• הוסף לסימניות
ה720 עדיפה בהרבה יותר מה620 או שבדברים ממש קטנים?
ואם כן עדיף את ה720 או את הפנסוניק TZ80?
ומה עם הפנסוניק TZ70?ראיתי שמוכרים אותה במחיר של ה620?

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת:
ה620 היא מצלמה פשוטה ונחמדה, עממית, לשימוש ביתי.
ה720 הרבה יותר חדה, ועם זום יותר גדול. לדעתי שווה את ההשקעה כי זו לא תוספת גדולה. אבל זה לא קריטי.
הG9 היא מצלמה חצי מקצועית, זו ליגה אחרת. והיא מוציאה תמונות שנראות כמעט כמו של צלמת... תחפרי פה היה פעם דיון על זה. וגם העלו תמונות.
את הפנסוניק אני לא מכירה.

• הוסף לסימניות
לי יש את ה620
ןלחברה את ה720
זה לא הרבה יותר חד
זה פשוט עם טיפה יותר אופציות...
אם זה 200 שקל הפרש אולי שווה את ההשקעה
אבל מעל 200 - 250 שקל גג הפרש
זה לא שווה תהשקעה...

• הוסף לסימניות
מי יכול להעלות לי את האשכול הזה בפורום של צלמים?
אני רוצה לדעת יותר בברור לגביי השאלה שלי (הראשונה למעלה)מה כדאי לקנות
זה דיי דחוף לי
תודה

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה