עזרה צריכה עזרה דחופה בסגירת תמונה מפוטושופ

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה,
אבל כשאני שולחת להדפסה יוצא לי דף שחור....
הצבעים ממש הפוכים....
מה אפשר לעשות?
דחוף לי מאוד!!!

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2022-09-25 at 05.47.10.jpeg
    WhatsApp Image 2022-09-25 at 05.47.10.jpeg
    KB 77.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ועוד משהו,
איך אני מייצאת תמונה באיכות מקסימלית?
זה קובץ שייבאתי PDF ועליו עשיתי עריכה.
כשאני סוגרת הקובץ יוצא לי מפוקסל מעט.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו,
איך אני מייצאת תמונה באיכות מקסימלית?
זה קובץ שייבאתי PDF ועליו עשיתי עריכה.
כשאני סוגרת הקובץ יוצא לי מפוקסל מעט.
זה נראה הכי איכותי שיש (12).
את צריכה לבחור את הפורמט הראשון:
1664368823472.png

יכול להיות שזה לא קשור לזה, אלא למדפסת אבל תנסי.

• הוסף לסימניות
יש מישהו? זה ממש דחוף לי.
תודה!!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה משהו בהגדרות כשאני פותחת קובץ חדש?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה משהו בהגדרות כשאני פותחת קובץ חדש?
יכול להיות.
בגלל שייבאת PDF פוטושופ הופך אותו לסוג של תמונה שטוחה.
לא אמורה להיות בעיה של צבעים הפוכים, לפי דעתי זה המדפסת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה