צריכה עזרה דחופה עם גוגל דרייב

• הוסף לסימניות
אני עובדת קבוע עם תיקיית סנכרון וגיבוי של גוגל דרייב - במחשב, לא בדפדפן.
החל מיום ראשון הוא כותב לי "לא ניתן להתחבר".
ניסיתי:
  • לצאת מהתכנה ולהפעיל מחדש - לא עזר.
  • דיברתי עם אתרוג - הם הסירו את החסימה לגמרי כדי לבדוק אם זה קשור, זה לא קשור.
  • הסרתי את התכנה מהמחשב והתקנתי מחדש - לא עזר.
  • הפעלתי את המחשב מחדש כמה פעמים - לא עזר.
  • התקנתי תעודת אבטחה חדשה של רימון.
מקווה שיש למומחים כאן עוד דרכים להציע לי, יען כי העבודה שלי תלויה בזה ממש, ובלתי אפשרי לי בלי זה..
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
מכירים את זה שהטכנאי מגיע ופתאום הכל מסתדר?

אז זהו, הכל הסתדר. אין לי מושג איך.

תודה בכל זאת...

• הוסף לסימניות
אני כותב בשביל מי שיחפש פתרון לתקלה כזאת, אז שיהיה רישום של זה:

גם לי קרתה אותה תקלה בדיוק, גם אני חשבתי שזה קשור (כמו שכבר קרה בעבר) לאינטרנט רימון.
בסופו של דבר, הסרה והתקנה מחדש פתרה את הבעיה.
אז אם אתה, זה שמחפש פתרון לתקלה, לא הסתדדר לך כמו שהסתדר לחני - תנסה להסיר ולהתקין מחדש (אגב, גם שאר הפעולות שחני ביצעה מומלצות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה