צריכה עזרה דחופה- שתי שאלות באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי....
1) מיקמתי תמונה באילוסטרייטור, (ע"י העתק הדבק מתמונה בשולחן עבודה) כאשר ניגשתי לתמונה במחשב (שולחן עבודה) ומחקתי אותה זה נחמק לי גם מהקובץ השמור באילוסטרייטור? למה? מה לעשות בכדי שהתמונה תחיה באופן עצמאי בקובץ השמור באילוסט'?

2) כיצד אני יכולה להפוך תמונה מצבעוני לשחור לבן או אפור באילוסט'? (תמונה מובאת)

ומי שיש לו כח לעוד שאלה (עכשיו נזכרתי): 3) אני מציירת ציור ומכפילה אותו, אני רוצה לשים את הפריטים אחד על השני כך שזה יראה אחד על השני והראשון יסתיר את הבא אחריו, וזה לא עובר לי אחורה גם כשאני לוחצת על SEND TO BECK, מה עושים?

תודה מראש! באמת!!!!

• הוסף לסימניות
1. ברגע שהבאת תמונה ולא לחצת על AMBED היא עדיין מחוברת למקור. כשאת לוחצת היא שייכת לקובץ שלך

צפה בקובץ המצורף 276344
2. להפוך תמונה מצבעוני לשחור לבן או אפור- זו הדרך
צפה בקובץ המצורף 276345

3. לפעמים אני מעתיקה לקובץ אחר...- אולי למומחים ממני תהיה על כך תשובה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    2.6 MB · צפיות: 13
  • 2.jpg
    2.5 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
Ctrl+c מעתיק. Ctrl+f מדביק לך את ההעתקה בדיוק מעל וctrl+b מדביק לך את ההעתקה בדיוק מתחת

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! עזרתם לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה