כללי צריכה עזרה, פולדר

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
הכנתי עיצוב בפוטושופ על מנת להדפיס פולדר, בגודל a4
אני הכנתי את העיצוב כשני עמודים על גודל a3 במטרה לקפל לאחר ההדפסה.
כרגע קיבלתי מבית הדפוס את הפריסה שלהם, בקובץ pdf
והם ביקשו להשאיר גלישה של שלושה מ״מ
יש כאן מישהי/ו שיוכל בבקשה להסביר לי איך אני אמורה להגיש את הקובץ לדפוס?
פשוט להכניס את העיצוב שלי לתוך הקובץ שלהם? מה הכוונה גלישה?
תודה מראש...

• הוסף לסימניות
פתחי את הpdf שהם שלחו לך באילוסטרייטור (פתח באמצעות) ותכניסי לשכבה אחת.
בשכבה נוספת מתחת תפתחי את הקובץ שאת הכנת,
כך שתראי את הקווים של הפריסה מעל העיצוב.
גלישה צריך כמה שיותר עבור החיתוך. תוודאי שלקובץ שלך יש בליד של 3 מ"מ.
אם למשל יש לך רקע כחול תמשכי אותו עד מחוץ לגבולות הדף, אפילו מעבר לקו האדום של הבליד, כך שכשתשמרי את הקובץ עם בליד, יהיו לך 3 מ"מ של גלישה.
הכי טוב שתשמרי 2 קבצי pdf.
אחד עם 2 השכבות - שרואים את קווי הפריסה - להדמייה!
ואחד תכבי את העין של השכבה עם הפריסה ותשמרי, להדפסה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה