כן בדיוק השם הזה!אפטה?
יש את המשחה של שפיצר שאמורה לעזור, גם טיג'ל יכול לעזור, הוא מרדים את האזור אבל לא מרפא...
WOWטחינה גולמית.
מנסיון מעבירה לכל מי שאני שומעת שסובל.
זה כאבים נוראיים, תנחומי.כן בדיוק השם הזה!
איפה קונים את זה?
אם זה לא יעבור לי עד אחרי שבת![]()
.אני קוראת לו הפצע הלבן
לא יודעת מה שמו
ניסיתי כבר סודה לשתייה שורף ממש!
יש עוד פתרונות?
תודה מראש
ושבת שלום.
ראשית, תודה לכל המשיבים.בתת"ק
.
כאחד שבא ממשפחה שכולם סובלים מזה... וכאחד שניסה 101 פתרונות רפואיים וסבתא ואמא של סבתא... וכאחד שסובל כל הזמן מזה ללא מזור..
הנני להודיעכם שחבל לי לאכזב אתכם, אבל אין משהו אמיתי שפותר את הבעיה. ישנם קצת משחות להקלה, אבל לא פתרונות לדבר.
זה לכאורא בא ממשהו שאתם רגישים לו, אבל בדיקת אלרגיה גם לא תועיל לזה...
אז זה מה שיש לי לומר...
האמת ניסיתי לחשוב למה זה צץאצלי מופיע אחרי טראומות, קטנות או גדולות,
היו לי פצעים כאלו אחרי הלידה השקטה שעברתי, סבלתי מזה 3 חודשים+כאבי גרון ששום אנטיביוטיקה לא עזרה להם, הטענה היתה שזה בעקבות פעולה בחדר ניתוח ולכן התקררתי,
האבחנה שלי היתה שזה קרוב ללב, והלב שלי כ"כ פצוע וכואב, אז ברור שיש לי כאבים עזים באיזור.
צר לי לעדכן, שום דבר לא עזר לי, ניסיתי אפטה ג'ל שקצת הקלה, משחה ששמים במחלת הפה שגם קצת עזרה,
בסוף זה עבר...
לא זוכרת איך, אבל הרבה פעמים מופיע בעקבות משהו רגשי\נפשי שכשפותרים, גם האפטות עוברות
ממליצה לך, כדי לא לסבול בטירוף, לא לאכול כמובן מאכלים חומציים, חריפים ומתובלים מידי
וכן-לא מידי הרבה מתוק, זה גם מעמיק את הכאב וגם מוציא פצעונים חדשים
הדבר היחיד שעזר לנותודה על המידע.
זה עוזר מנסיון?
איפה קונים?
לדעתי זה אולי באמת גם יותר נפשי ולא כל כך קשור למאכלים, המאכלים אולי מרבים אותם...ראשית, תודה לכל המשיבים.
מה הכוונה משהו שאני רגישה אליו?
לא אכלתי בימים האחרונים שום דבר שלא הייתי רגילה אליו.
אז הפתרון הוא פשוט לחכות שזה יעבור?
כמה זמן ממוצע
אני ניסיתי את המי מלח, דבש טחינה, סודה לשתיה
ועדיין האפטה בפה.
אני חושבת על כיוון לנסות את המשחות שהציעו פה....
קהלדעתי זה אולי באמת גם יותר נפשי ולא כל כך קשור למאכלים, המאכלים אולי מרבים אותם...
אבל זה תראו, שבעלי נסיון אמיתיים יודעים שאין לזה פתרון....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים