דרוש מידע צריכה רעיון למזכרת לשבע ברכות

• הוסף לסימניות
תנו רעיונות,
השבע ברכות מתקרב ורעיון למזכרת אין.
אני אקבל בשמחה גם רעיונות או כל שדרוג אחר לשבע ברכות.

• הוסף לסימניות
שמנו בשקית צלופן קטנה 2 נרוניות (לפעמים יש באושר עד -שקופות. הכלי במקום כסוף)
ומעל קופסת גפרורים עם תמונה של הזוג
הצלופן סגור עם פרח לבן.

• הוסף לסימניות
קופסא גדולה לגפרורים עם תפילה להדלקת נרות
חפיסת שוקולד עם ברוכים הבאים לשבת
מדבקה שהדפסנו על קופסא לעוגות
שלטים לדלת עם שמות האורחים
רולאפ ברוכים הבאים
שלט גדול של מזל טוב
ברכון
סדר הבדלה

יש אין סוף רעיונות

זה לדוגמא חלק ממה שאני עשיתי לשני שבתות שבע ברכות:

שבי צד ב.PNG
שבת שבע ברכות.PNG

תוכניה לשבת שבע ברכות.PNG

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
יש כאן רעיונות יפים אבל אני מחפשת רעיון לשבע ברכות שנעשה באמצע שבוע, לא שבת שבע ברכות.

• הוסף לסימניות
תפילה לבנים ת"ח- על מגנט בתוך צלופן.
בשמים בתוך בד אורגנזה וליד זה תפילה למוצ"ש

• הוסף לסימניות
אם את אמיצה...

מזכרת שמוחבאת בתוך המנה האחרונה - עדיף שזה יהיה מוס ולא קוקטייל פירות....

מפתחים תמונה משפחתית מהחתונה, או לחילופין תמונה רק של החתן והכלה בחתונה, + כיתוב כמו: מזכרת משמחת השבע ברכות .....

גוזרים לגודל של הכוס של המנה האחרונה, מצפים את התמונה בלמינציה, ומכניסים אותה בתחתית הכוסית, מעל זה מכינים את המנה האחרונה, וכשגומרים את המוס - נשארים עם המזכרת (רק זכרו להביא מגבונים כדי לנקות את התמונה...)
מכירה משפחה שהכינו את זה בתוך צלחת המרק :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אנחנו חילקנו מטבעות שוקולד עם תמונה של הזוג. יצא ממש חמוד והזוג היה מולהב.
אפשר דיסק של שירי החתונה.
מסגרת לתמונה עם ברכת הבית/תפילה אחרת
קופסא חמודה קטנה עם סוכריות

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק מה שביקשת אבל יש לי רעיון נורא יפה לתכנית לשבע ברכות ביום חול,
אנחנו עשינו ר"ת מהאותיות של החתן כלה למשל יצא ת ו-צ .
כל אחד היה צריך להביא משהו עם הר"ת של זה ולאחל עם זה משהו או לקשר את זה למשהו שמסמל את החתן כלה.
אני ובעלי למשל הבאנו זוג ציפיות לכריות בצבע ניטרלי (עם זכות החלפה על הצד שלא ידבר אליהם..) ולקחנו תרעיון של: תאום ציפיות, איחלנו להם שיהיה ביניהם תמיד תאום ציפיות, הבנה הדדית וכו...
כל זוג רשם ברכה והקרא להם. הזוג חזר עם ששלל אוצרות הביתה והיה ממש מבסווווווט
הצלחות
אם זה יעזור לך-והיה זה שכרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה