יעזור לי גם וגםאת צריכה שיר מוכן כולל פלייבק
או רק מילים לשיר?
מצטרפת לשאלהאת צריכה שיר מוכן כולל פלייבק
או רק מילים לשיר?
הכל יעזורמצטרפת לשאלה
עדיין מחפשת שיר קצבי עם מילים סטנדרטיותאם יש לך שיר כזה יעזור לי מאוד. אפשר לשלוח לי באישי
תודה
הגיוני ששילמנו למשהי על זה ששינתה כמה מילים
בשיר "הלוואי" 200 ש"ח?
הגיוני ששילמנו למשהי על זה ששינתה כמה מיליםעלה כאן בעבר, תראי אולי יעזור
לא התכוונתי להקלטה רק על זה ששינתה מילים בשירהקלטה מחדש אצל גלעד פוטולסקי כולל עריכה ותיקוני זיוף עלה לי 160 ש""ח
היא ממש לא כתבה שיר שלםהגיוני או לא, זה המחיר שהיא לוקחת.
ואתם בחרתם לקחת אותה.
מבחינת המחירים בשוק -
אני יודעת על אחת שלוקחת 30 ש"ח על כתיבת שיר שלם,
ולעומת זאת, אחת אחרת שלוקחת 600 על כתיבת שיר שלם.
כל אחת והמחירים שלה.
להשכרה או חינמי?יש לי שיר במנגינה של תודה לך של בני פרידמן
ויש לי גם פלייבק
ששינתה כמה מילים רק בשיר, או שגם שרה והקליטה את זה ?הגיוני ששילמנו למשהי על זה ששינתה כמה מילים
בשיר "הלוואי" 200 ש"ח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים