עזרה צריכה שיר בת מצוה שמתאים לכל אחת -בלי שם

• הוסף לסימניות
ששינתה כמה מילים רק בשיר, או שגם שרה והקליטה את זה ?
מה שכן זה מאוד תלוי למי הולכים, כשאת הולכת למשהי טובה אפילו המעט יעלה יותר אם חשוב לך הכסף אז תוכלי ללכת למי שפשוטה יותר והתוצאות לפעמים מעולות ולפעמים לא..
הביאה לנו הקלטה של ילדה אחרת ששרה...

• הוסף לסימניות
הביאה לנו הקלטה של ילדה אחרת ששרה...
מה יש ילדה ששרה את כל השיר בקול שלה ורק בקטע של המילה "הלוואי" היא נכנסת עם קול אחר ושרה ?
מה סיכמתם אתה לפני ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה שיש ילדה ששרה את כל השיר ורק בקטע של המילה לוואי היא נכנסת עם קול אחר ושרה ?
מה סכימת איתה לפני ?
היא הביאה לנו שיר שלם שילדה אחרת שרה את השיר הלוואי
והיא שינתה חלק מהמילים שיתאים לשיר של בת מצווה.
זה לא אני סיכמתי איתה זה משהי אחרת אבל היא לא ממש
מבינה בזה ויש לי תחושה
שקצת...

• הוסף לסימניות
היא הביאה לנו שיר שלם שילדה אחרת שרה את השיר הלוואי
והיא שינתה חלק מהמילים שיתאים לשיר של בת מצווה.
זה לא אני סיכמתי איתה זה משהי אחרת אבל היא לא ממש
מבינה בזה ויש לי תחושה
שקצת...

היא הקליטה את זה פעם אחת בשביל להרוויח,
ומשנה בו מילה בהתאם לצורך שלכם,
נראה לי הגיוני לקחת 200 ש"ח,
זה לא שאתם הבאתם שיר וזהו,
היא הקליטה בתור השקעה ,
את יודעת שיש כאלו שמוכרים מוזיקה רק מנגינה (פלייבאק) לכל זמר שבא לקנות מהאולפן 2,000 ש"ח.
אותו מנגינה בדיוק רק משנה שם איזה אוקטבה של כלי נגינה וזהו מוכר.

זה עסק!

אלא אם כן סיכמתם איתה משהו אחר,
אם אני אלך לאולפן ואשיר שיר כלומר אקנה פלייבאק השקיע זמן וכסף בהקלטה ובעיבוד, (ולפעמים גם בכתיבת מילים), ברור שאעשה זאת כדי להרוויח,
ולא אקח פחות מ100 - 150 ש"ח לכל אחת שמשתמשת...
אם לא למה שזה היה שווה לי ?!
(לא שהקלטתי פעם שיר לבת מצווה אבל רק בשביל לסבר את האוזן)

ועוד שהיא נכנסה פעם נוספת לאולפן שזה זמן הקלטה שלפעמים רק שעה הקלטה צריך 80 ש"ח לשלם כי מקליטים ואז צריך להתאים לפס קול הקיים , בקיצור כל עבודה של משהו אחר נראת קלה ...

• הוסף לסימניות
משהי יש לה שיר לבת מצווה בנושא שירה או הודיה לה'
?
למכירה כמובן או משהו חינמי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה