התייעצות צריכה שתעזרו לי לחשוב : איזה גוף ישמח לקנות צמידי נגן לפעוטות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תמונות לא ברורות
תנו הסבר על המוצר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חברה תתעוררו!!!!!
איך יכול להיות שאף אחד לא כתב פה משהו טוב על המוצר?
יש לי כזה בבית
עולה בחוץ מעל מאה ש"ח
הילדים מרוצים עד לב השמים
פשוט לשימוש, מכניסה לילדים סיפורים שאוהבים
וזה מה שמרדים אותם בלילה
עשוי מפלסטיק/סיליקון כך שממש לא שביר
בקיצור
מקווה שנשאר להם שם בכולל כי המחיר שלהם מצחיק ומי שעוד לא שיריין לעצמו, כדאי לעשות את זה עכשיו
כי זה אחד הדברים!!!!
מתאים רק לתינוקות או שיתאים גם לילדה בת 4 לשמיעת סיפורים במיטה?
מחפשת תחליף לטייפ עם דיסק.
אם כן אני רוצה אחד בבני ברק, היכן ניתן לרכוש?
ו @נס שאני כאן אם חסרה לך נקודה בבני ברק (פרדס כץ ז'בוטינסקי) אפשר בשמחה

• הוסף לסימניות
מתאים רק לתינוקות או שיתאים גם לילדה בת 4 לשמיעת סיפורים במיטה?
מחפשת תחליף לטייפ עם דיסק.
אם כן אני רוצה אחד בבני ברק, היכן ניתן לרכוש?
ו @נס שאני כאן אם חסרה לך נקודה בבני ברק (פרדס כץ ז'בוטינסקי) אפשר בשמחה
אני לקחתי לבן 6, יכול להחזיק ביד, לתלות על קולב, והעיקר-לא ישבר בנםילה ראשונה כמו מה שהיה לו.
וגם לקחתי עוד כי אני עובדת עם תינוקות והרמקול שלי מידי מעניין אותם, ככה זה ישתלב במשחקים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לנו את המוצר הזה והוא מעולה איכותי ושימושי ונותן תעסוקה לילדים. ממליצים על זה בחום שווה כל שקל.
מרוב התלהבות פתחנו גם נקודת מכירה אצלנו.
מי שרוצה לפתוח נקודת מכירה יכול לפנות למייל של החברה babytofficeאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת אחד בבני ברק זה בחמישים נכון?
צבע תכלת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת בארבע כאלו בירושלים מוכנה לעשות נקודת מכירה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת באחד בבני ברק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה