צריכה תוכנה המאפשרת לראות קבצי eps

• הוסף לסימניות
במק יש לי
אני צריכה לפי סי
דובר בעבר בפורום אני פשוט לא מוצאת את הלינק

• הוסף לסימניות
טוטל קומנדר.

• הוסף לסימניות
אולי עמיר כהן יעלה את זה לכאן. אני לא יכול להעלות את זה. זה מדי כבד. חכי לשבוע הבא, החבר'ה פה בטוח ימצאו פיתרון מהיר...

היה כבר פעם אשכול על זה.

• הוסף לסימניות
שגיא, תודה
אני לא מבינה כמעט אנגלית, זה לרכישה? הורדה?
כי כשאני לוחצת "הורדה" הוא לא מוריד לי כלום...

• הוסף לסימניות
Total Commander אינה תונכה חינמית!
אני לא חושב שמשהו פה יהיה מספיק טיפש להעלות תוכנה
שנמכרת ואין להפיצה חינם...
בברכה,
יוסי.

• הוסף לסימניות
האמת שאם יש לך את החבילה של אדובי יש לך שם גם את הסייר תמונות שלהם (נו.. איך קוראים לזה??) ושם הוא מראה גם eps וגם pdf, אם אני לא טועה..

• הוסף לסימניות
נכון מאוד! אדובי ברידג' - adobe bridge והיא יותר מוצלחת מטוטל קומנדר!

דרך אגב, הטוטל קומנדר ניתנת להורדה חינם, רק כל עוד לא רכשת אותה תצטרך תמיד להקיש ספרה מסויימת בפתיחת התוכנה.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא דיבר על הפצת התוכנה או שימוש בה בצורה פיראטית.

ניתן להשתמש בתוכנה גם מבלי לרכוש אותה, אך כמו שצויין כאן קודם לכן, נתבקש ללחוץ על הספרה 1/2/3 בכל פעם כאשר התוכנה מופעלת. מלבד זאת, ישנם תוכנות נוספות הדומות מאוד ל-Total Commander ועושות את אותה העבודה, ואף חינמיות.

• הוסף לסימניות
תוכנת acds

תוכנה מעולה לצפיית כל הסוגי קבצים שרק שייכים

• הוסף לסימניות
למשהו יש את התוכנה הזאת להורדה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה