קורונה צריכים בידוד?

• הוסף לסימניות
קיבלנו לפני שעה עדכון שבכיתה של הבת שלי יש ילדה מאומתת....
הכיתה כולה בבידוד כמובן
אם אחד ההורים איתה בבידוד, ההורה השני יכול לצאת כרגיל? או רק אחרי תוצאה שלילית?
דחוף לי לדעת!!!!

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי
לא צריך להכנס לבידוד בגלל מישהו שנמצא בבידוד
רק אם הייתם בקרבת מאומת
האפשריות הן או שהבת נכנסת לבידוד מלא (+ אחד ההורים/ אחים) או שכל המשפחה נכנסת לבידוד.
א"א שהבת תסתובב חופשי בבית ושאר המשפחה תצא באופן חופשי.

• הוסף לסימניות
האפשריות הן או שהבת נכנסת לבידוד מלא (+ אחד ההורים/ אחים) או שכל המשפחה נכנסת לבידוד.
א"א שהבת תסתובב חופשי בבית ושאר המשפחה תצא באופן חופשי.
אבל היא בבידוד לא מאומתת
בכיתה של הבת שלי הכניסו רק את הבת שיושבת לידה

• הוסף לסימניות
גם אצל הבת שלי בכיתה יש בת מאומתת, קבלה אתמול בערב תשובה,
והבת שלי בבידוד פה משועממת בחדר,
אני הולכת לעשות לה בדיקת קורונה,
אם היא תצא שלילית בע"ה, אסכים לה להסתובב ביתר חופשיות בבית.
ביטלתי בגלל זה פגישה שהיתה אמורה להיות לי הבוקר עם מישהי מבוגרת,
כי עד שהחברה קלטה שזו קורונה ועשתה בדיקה, הבת שלי וחברותיה הסתובבו חופשי.
תעשי לה בדיקת קורונה ותהי בטוחה יותר.

• הוסף לסימניות
שאלה
כשמקבלים הודעה מהבי"ס להכניס את הילד/ה לבידוד
זה מעודכן במשרד הבריאות?
אני לא שואל מהצד המוסרי וכו', אלא האם משרד הבריאות/המשטרה יודעים שהיא בבידוד?
יכול/ה להיקנס אם תימצא בחוץ?

• הוסף לסימניות
אבל היא בבידוד לא מאומתת
בכיתה של הבת שלי הכניסו רק את הבת שיושבת לידה
פותחת האשכול דיברה על מקרה של חשיפה לחולה מאומתת.
אם בכיתה של הבת שלך הכניסו לבידוד רק את מי שיושבת ליד החולה זה משהו לא בסדר, הבת שלך והחולה שהו לפחות 40 דקות בחדר ביחד ואין מצב שהמסכה לא זזה בטעות, ובהפסקות הן לא הורידו את המסכה? הן לא דיברו ביחד?
אני יודעת שיש מוסדות חינוך שקבעו להם כללים משלהם בנוגע לבידודים אבל זה לא מכשיר את זה.

• הוסף לסימניות
פותחת האשכול דיברה על מקרה של חשיפה לחולה מאומתת.
נכון, ולכן שאר בני הבית יכולים להכנס ולצאת כל זמן שהבת לא מאומתת
לא צריך להיות בבידוד בגלל חשיפה לילדה בבידוד
ובכיתה של הבת שלי בררתי עכשיו מדובר בילדה שהיתה כבר בבידוד ולכן לא היתה כמה ימים בכיתה
ורק אח"כ גילו שהיא מאומתת ולכן לא מכניסים את כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה