צרפתית מי יודע?

• הוסף לסימניות
צריכה תרגום בסיסי למה שרשום בכרזה

תודה רבה לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
בלי לדעת צרפתית, אבל מתוך ההקשר האנגלי נראה כך:

כולנו מוסלמים
כולנו יהודים
כולנו "שרלי" [-העיתון שהותקף]

• הוסף לסימניות
je suis-זה לא "כולנו", זה "אני."

מקביל ל-I am באנגלית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1494437:
בלי לדעת צרפתית, אבל מתוך ההקשר האנגלי נראה כך:

כולנו מוסלמים
כולנו יהודים
כולנו "שרלי" [-העיתון שהותקף]

לא! אני דוברת, וזה התרגום:
אני מוסלמית
אני יהודיה
אני שארלי
(בלשון נקבה)

• הוסף לסימניות
אני מוסלמית
אני יהודיה
אני שרלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1494442:
je suis-זה לא "כולנו", זה "אני."

מקביל ל-I am באנגלית.

את דוברת?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1494446:
אני מוסלמי
אני יהודי
אני שרלי
ולא כפי שרשמו לפני....

נכון, אבל בלשון נקבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1494450:
נכון, אבל בלשון נקבה.

כן תיקנתי לא שמתי לב לאות האחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה