דרוש מידע צרצרים עלייך ישראל...

• הוסף לסימניות
למה למצוא, כדי לחסל? אל תעשי את זה!
אני אוהבת רעש של צרצרים, ואם אין לי בטבעי (כל הצרצרים ברחו מהשכונה שלנו כי לא פינו את הזבל ויש מלא מרזבים מטפטפים וסרחון) אז אני שמה סאונד של צרצרים באתר 'נויזלי' בזמן שאני עובדת...
מומלץ

• הוסף לסימניות
אני אוהבת רעש של צרצרים, ואם אין לי בטבעי (כל הצרצרים ברחו מהשכונה שלנו כי לא פינו את הזבל ויש מלא מרזבים מטפטפים וסרחון) אז אני שמה סאונד של צרצרים באתר 'נויזלי' בזמן שאני עובדת...
מומלץ
גישה מקורית...
מעניין עוד כמה חושבות כמוך...

• הוסף לסימניות
בר
מומלץ
ברצינות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מומלץ

אני מאמינה שאת מעדיפה את רעשי הרקע של הצרצרים ב'ניוזלי' על פני קולות הצרצרים בזמן אמת.
כלומר: נראה לי שחרקים שמסתובבים חופשי בבית זה לא דבר הכי נעים גם אם הם משמיעים מנגינה עריבה לאוזן. מרשה לחלוק עליי כמובן.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שאת מעדיפה את רעשי הרקע של הצרצרים ב'ניוזלי' על פני קולות הצרצרים בזמן אמת.
כלומר: נראה לי שחרקים שמסתובבים חופשי בבית זה לא דבר הכי נעים גם אם הם משמיעים מנגינה עריבה לאוזן. מרשה לחלוק עליי כמובן.
צודקת... אני מניחה שאני פחות אשמח להופעה ב'לייב' מצרצר, מוכשר ככל שיהיה, ובטח לא בתוך הבית שלי, מקסימום באיזה אמפי פתוח תחת כיפת השמיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה