התייעצות קַח אֶת שֶׁלִּי / מלנכוליה לתשעת הימים

• הוסף לסימניות
הודעה משונה:
אחזני התיאבון (כלומר הבולמוס) וכתבתי שוב משהו. לרגל המועד הקרוי לנו מחר.
במצופה, האיכות יורדת מפעם לפעם, אבל זה כרגיל.
מרגיש לי לא נכון לחפור על הפורום בפעם הרביעית. הפורום הוא לא בלוג שלי.
לאידך גיסא - גם בלוג אין לי. אולי אבקש פעם מ @Natan Galant שידחוף לי משהו לפעקאלע שלו.
בכל אופן כעת, אם זה מעניין, אפשר לשלוח הודעה ל efsh848אין לכתוב כתובת מייל
מעניין.
נשמח שתפרסם פה.
תודה!

• הוסף לסימניות
וואו!
תודה על השיתוף והכתיבה המדהימה.
מתחברת כל כך לתחושות...

• הוסף לסימניות
וואו, דמעתי.

וכן,
גם אני מתחברת למילים הללו יותר מכל, הבקשה הפשוטה הזו - - -
כמו הבעת משאלה של ילד קטן.
ריגשת!

ייש"כ.
ואגב, אני די חושבת שחבל ממש שלא להעלות את זה כמאמר.
יש פה פן שפחות נחשפתי אליו עד היום הזה בהקשר של ט' באב.
תודה!

• הוסף לסימניות
בלי נדר יפורסם בפעאקלע, לכבוד הוא לי שיניחו את דברי בתוך פעקלע איכותית זו.

ספוילר

מה יהיה כתוב במכתב?

כל התלונות הקשות. הנוקבות. ההשלכות הבלתי אפשריות של הנטישה. השאלות של הילדים. הבושות. המשכנתא. השידוכים. החשבון במכולת.

אבל מה נמצא בין האותיות, מתחת לשורות?

העלבון. הנטישה. הלילות הארוכים. והבדידות. הגעגוע שמפעפע בתוך הכעס. האהבה שמרפרפת מתוך העלבון.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בלי נדר יפורסם בפעאקלע, לכבוד הוא לי שיניחו את דברי בתוך פעקלע איכותית זו.

ספוילר

מה יהיה כתוב במכתב?

כל התלונות הקשות. הנוקבות. ההשלכות הבלתי אפשריות של הנטישה. השאלות של הילדים. הבושות. המשכנתא. השידוכים. החשבון במכולת.

אבל מה נמצא בין האותיות, מתחת לשורות?

העלבון. הנטישה. הלילות הארוכים. והבדידות. הגעגוע שמפעפע בתוך הכעס. האהבה שמרפרפת מתוך העלבון.

נשלח בפעקאלע של נתן.

זהו, מכאן אפשר רק לרדת. חס ושלום - נעלה. נעלה לבית המקדש, בעזרת השם. וגלנט יכתוב על טור מקסים בפעקאלע שלו, על בניין בית הבחירה. אמן.

גם תודה ל @הדוויג. בימיך תיוושע יהודה וירושלים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
(הזדמנות טובה לפרסומת אובייקטיבית (!) לפעקאלע. זה לא יאומן כמה זה קל. תקליקו כאן, תקלידו מייל, ובתיבת המייל שלכם תצנח מידי פעם חבילה שתעשה לכם יום יפה.
מומלץ!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה