אני איתך לגמריתודה לכולכם, אני רואה שפחות או יותר אהבתם את הסטייל הזה,
הסיבה העיקרית שאני משתף פה את זה בגלל שאני מקווה מאוד שהסטייל הזה גם יתחיל להיכנס פה בארץ, כבר הגיע הזמן שהקאמפיינים פה בארץ יהיו בסגנון הזה, קו נקי, וקולע למטרה.
אני ח"ו לא מזלזל בגרפיקאים המוכשרים והמעולים פה בארץ, אך אני חושב שיש תמיד מקום לחידושים ולשיפורים (וגם אני בתוכם).
מקווה שהבנתם אותי.
כל מילה!תודה לכולכם, אני רואה שפחות או יותר אהבתם את הסטייל הזה,
הסיבה העיקרית שאני משתף פה את זה בגלל שאני מקווה מאוד שהסטייל הזה גם יתחיל להיכנס פה בארץ, כבר הגיע הזמן שהקאמפיינים פה בארץ יהיו בסגנון הזה, קו נקי, וקולע למטרה.
אני ח"ו לא מזלזל בגרפיקאים המוכשרים והמעולים פה בארץ, אך אני חושב שיש תמיד מקום לחידושים ולשיפורים (וגם אני בתוכם).
מקווה שהבנתם אותי.
אוי כמה נכון, הלוואי שלוחי המודעות יתמלאו במודעות מהסגנון המדהים הזה, אבל אחרי הכל אני מניח שרוב המעצבים בפורום הזה לא פתחו מעולם 'די וואך' או 'א בליק' ואין כ"כ מאיפה לקחת השראה מהסגנון המיוחד הזה, בכל מקרה כל הכבוד שאתה משתף את העבודות המדהימות שלך בפורום כך שלפחות זה נותן השראה טובה...תודה לכולכם, אני רואה שפחות או יותר אהבתם את הסטייל הזה,
מקווה שהבנתם אותי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים