כללי <<< קאסטם סרוויס = פונטייפ! כנסו >>>

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה אליהו, הגיע הבוקר.
תודה
אין מילים

• הוסף לסימניות
ר' אליהו!
מדהים! זה לא מילה.
טוב עין הוא יבורך בשפע ברכה והצלחה בכל מעשי ידיו.

• הוסף לסימניות
גם אלי הגיע. מעולה!
תודה, אליהו!
ותודה גם לפותח האשכול על ההסברים.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם את התוכנה

• הוסף לסימניות
ר' אליהו - אין מה לומר!
השירות שלכם הוא המצוין ביותר, לא אשכח את שיחת הטלפון שקיבלתי ממך לפני אולי שנה ו"לא בשעות העבודה המקובלות", שיחה של יותר משעה שהוסיפה לי המווון!

יישר כוח!
אריה.

• הוסף לסימניות
מנסיון (מהיכרות של שיחות מעמיקות עם אליהו) הוא יתן לכולם....

אגב ידעתם שרבי אליהו הוא גם תלמיד חכם לא קטן???

לכן לא נבהלתי כשהגדירו את מעצב הפונטים, מתכנת התוכנות, מייצר היצירות בשם רבי... :)

• הוסף לסימניות
כנ"ל
תודה רבה וגם על השירות הנפלא שנותן כל הזמן.

• הוסף לסימניות
שלחתי לכולם, אבל היו מיילים שחזרו
(מיילים של אי.נתיב, קו נקי וכדו' חזרו.)

• הוסף לסימניות
אלי לא הגיע.
המייל שלי רגיל של gmail ולא קיבלתי מייל.

• הוסף לסימניות
המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קיבלתי, אבל זה לא עובד...

חילצתי את הקובץ, לחצתי פעמיים - וכלום לא קורה.. יש למישהו מושג למה?

• הוסף לסימניות
תעשה תאימות לוינדוס 95

• הוסף לסימניות
:mad:אני ביקשתי במייל של פונטייפ ולא קיבלתי:mad:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משום מה, אצלי, יש פונטים שהתוכנה לא מראה את כל המשקלים, למרות שהם מותקנים בתיקיית הגופנים במחשב.
זה רק אצלי?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה