מידע שימושי קאפקייקס מקושטים- בורה ועמת הארץ..

• פותח הנושא HGO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
וואו
תודה לכולם על העצות הרעיונות וההשראות
תכלס- שולחת לך בפרטי מייל

• הוסף לסימניות
שלחו לי הרבה שרוצות אני מעדיפה בכל אופן להעלות, מישהי יכולה להדריך אותי איך אפשר להעלות? הקבץ שוקל 105 מב

• הוסף לסימניות
ככה אני קישטתי למסיבה של הבת שלי

• הוסף לסימניות
יש לי עוד כמה
אם יש ביקוש אעלה (זה פשוט קצת דורש ממני זמן)

• הוסף לסימניות
יש מנג׳טים מהסוג הפשוט והזול אבל צבעוניים ודוגמאות מאד יפות.
תאפי בה עוגה ומעל תזלפי עם מזלף בצורת נשיקות קצפת למעלה אפשר לפזר סוכריות קישוט ובכלל יש את המשודרגות האלו בצורת כוכבים, לבבות
הרבה נחת מזל טוב!

• הוסף לסימניות
מתכון מעולה מעולה
אחרי שניסיתי המון.
ובמיוחד שהשגתי את זה בדרך אגב מהפאנית שלי...
אל תורידו סוכר, א' אפיה

5 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
4 כפות סוכר וניל (לא דחוף)
3 כפות א' אפיה
1.5 כוס שמן
2 כוסות מיץ תפוזים (מים גם טוב)
4 ביצים

לערבל בבלנדר ידני לאפות 25 דקות על 170

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה