קאפקייקס

• הוסף לסימניות
מחפשת מתכון טוב לציפוי קאפקייקס, שיהיה יציב ויוכל להטלטל בדרכים, וגם טעיםםם
אשמח אם תעזרו לי....

• הוסף לסימניות
רויאל אייסינג - ציפוי שמתקשה. אני שמה מעל סופגניות. אפשר לגוון עם צבעי מאכל.
1 חלבון ביצה
1 כוס אבקת סוכר
מעט תמצית טעם
מעט מיץ לימון
יש לערבב את כל החומרים (לא להקציף) אפשר להוסיף מעט יותר אבקת סוכר כדי לקבל קרם סמיך יותר.
הקרם מתקשה מהר מאד ונהיה מעט שביר.
אפשר לתקוע בתוכו עדשים וכו' לפני שמתקשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורי צלמת;954688:
שמנת מתוקה עם פודינג וניל בערך חצי חבילה להקציף חזק לקצף יציב אבל לא יותר מידי כדי שתוכלי לזלף.אני טילטלתי והגיע מעולה.

על חבילה שמנת מתוקה חצי חבילת פודינג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;955044:
רויאל אייסינג - ציפוי שמתקשה. אני שמה מעל סופגניות. אפשר לגוון עם צבעי מאכל.
1 חלבון ביצה
1 כוס אבקת סוכר
מעט תמצית טעם
מעט מיץ לימון
יש לערבב את כל החומרים (לא להקציף) אפשר להוסיף מעט יותר אבקת סוכר כדי לקבל קרם סמיך יותר.
הקרם מתקשה מהר מאד ונהיה מעט שביר.
אפשר לתקוע בתוכו עדשים וכו' לפני שמתקשה

מה המרקם של הציפוי הזה אחרי שהוא מוכן, זה רק ציפוי של שכבה חלקה מעל הקאפקייק או שאפשר לעשות אותו גבוה יותר, אני לא עבדתי אף פעם עם זה, ורוצה להיות בטוחה איך הוא יצא....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;955117:
על חבילה שמנת מתוקה חצי חבילת פודינג?

כן.כי אם יהיה מידי סמיך לא תוכלי לזלף.אם לא נראה לך מספיק סמיך את מוסיפה פודינג,גילית שסמיך מידי?תוסיפי חלב.
הרויאל אייסינג הוא ציפוי שטוח.מיועד יותר לצייר על עוגיות.אא להגביה אותו וגם לא כדאי לשים ממנו יותר מידי כי הוא נורא מתוק.

• הוסף לסימניות
את הרויאל אייסינג פשוט שופכים על הקאפקייק, כדי שיצא חלק? ואיך אפשר לקשט אותו בצורה מעניינת?

• הוסף לסימניות
אפשר להוסיף לו צבעי מאכל או יין לקבלת צבע ורוד\כורכום לצהוב ולשים בשקית עם חור קטן ולצייר מה שאת רוצה.כדי לקבל מרקם סמיך יותר או נוזלי יותר את מוסיפה יותר אבקת סוכר או יותר נוזל שבו את משתמשת(יין\חלב\מים\מיץ)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה